Przerywany automatyczny restart -
rhcarrj - 01 Mar 2018
Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Cześć, mój komputer będzie sam się restartował podczas gry online i zainstalowanej na komputerze, najlepsze jest to, że wydarzyło się to tylko wieczorem, w ciągu dnia bardzo rzadko się restartuje. Zastanawiam się tylko, co może być nie tak, Google w pobliżu, niektóre powiedział ram, niektóre powiedział psu lub karty graficznej, może ktoś pomóc? Wróciłem do sklepu sls, który kupiłem, ale sklep nie twierdził nic złego ... Najpierw za porady
RE: Przerywany automatyczny restart -
cayleena - 01 Mar 2018
zobacz przeglądarkę zdarzeń i sprawdź, co ją wywołało
klmandra965 - 01 Mar 2018
wygenerowany został dowolny zrzut awaryjny?
nanca1500 - 01 Mar 2018
koicafex napisał: zobacz przeglądarkę zdarzeń i sprawdź, co ją wywołało pokazał błąd power-kernela, ale nadal może to być zasilacz, karta graficzna lub inne, prawda?
chotiya.ram - 01 Mar 2018
szeli napisał: wygenerowany został dowolny zrzut awaryjny? przepraszam, skąd wziąć ten zrzut awaryjny?
celinefolliet - 01 Mar 2018
Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Ten ?
brian.altoft - 01 Mar 2018
sprawdź yr [folder systemowy] \ minidump
stacey.a.lee - 01 Mar 2018
szeli napisał: sprawdź yr [folder systemowy] \ minidump wewnątrz puste, nic tam aby dodać na początku używam Win10, a następnie dostałem ten problem po około 1,5 roku korzystania z tego komputera, a następnie mogę przejść na starszą wersję, aby wygrać 7, ale wciąż mając ten sam problem
neusue - 01 Mar 2018
Czy przyczyną może być problem z rozwiązaniem Meltdown and Specter?
hotshotz3 - 01 Mar 2018
watzup_ken napisał: Czy przyczyną może być problem z rozwiązaniem Meltdown and Specter? ten przerywany problem pojawił się od zeszłego roku