Używam hotmaila ......... i wszystkie wersje e-maili do wersji roboczych są tam ............, ale kiedy klikam na tytułach, nie widzę żadnych słów na wszystko.............. co mogę zrobić ?
Hotmail - nie można pobrać wersji próbnej wiadomości e-mail ....... Pomoc!
To jest klinika sprzętu ... Jeśli nie możesz nawet publikować we właściwej sekcji forum, może to błąd użytkownika
Hotmail nie działa poprawnie od wczoraj rano, nie jesteś sam. Proszę pisać w odpowiednim forum w przyszłości wątek przeniesiony.
commach napisał: Hotmail nie działa poprawnie od wczoraj rano, nie jesteś sam. Proszę pisać w odpowiednim forum w przyszłości wątek przeniesiony. które odpowiednie forum? .............. nie mogłem go znaleźć ..........
napoleon bohlumpar napisał: które odpowiednie forum? .............. nie mogłem go znaleźć .......... Cóż, już przeniósł cię w odpowiednie miejsce. W każdym razie nie spotkałem się z takimi problemami, więc nie mogę pomóc w tej sprawie
Teraz jest ok
mrclubbie napisał: Teraz jest ok tak .............. ok teraz .................. 3-4 dni liao .......... .. jak tworzyć kopie zapasowe e-maili ah? ............. czy to możliwe?
napoleon bohlumpar napisał: tak .............. ok teraz .................. 3-4 dni liao .......... .. jak tworzyć kopie zapasowe e-maili ah? ............. czy to możliwe? Korzystanie z usługi Windows Live Mail, którą można oglądać w trybie offline.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)