Nie mam problemu z obrazami taobao, ale kiedy wpisuję "taobao.com" w przeglądarce, jestem przekierowywany na stronę hk.taobao.com (mój adres IP to zakres ex-HK (słynny zakres 101.127.xx) ). EDYCJA: Próbowałem uzyskać dostęp do taobao.com z lokalizacji biz (sieć biz) i nadal przekierowany do hk.taobao.com. Obrazy ładują się poprawnie. EDIT2: Próbowałem innej sieci biz. Ta "taobao.com" domyślnie jest stroną globalną "www.taobao.com". Obrazy ładują się poprawnie. Wypróbował również sea.taobao.com (oba używające włókna mieszkalnego SH i dwóch różnych dostawców Internetu), obrazy ładują się również OK. Jeśli masz ten problem, czy możesz opublikować adres URL, który nie ładuje obrazów?
Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si - by 777sappa777 - 29 Jan 2018, 12:47 PM
RE: Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si - by ruby.watts432 - 29 Jan 2018, 12:48 PM
RE: Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si - by sally.meyers - 29 Jan 2018, 12:49 PM
RE: Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si - by jamesking12345678 - 29 Jan 2018, 12:49 PM
RE: Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si - by kfirx30 - 29 Jan 2018, 12:50 PM
RE: Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si - by matthew.p.marotta - 29 Jan 2018, 12:51 PM
RE: Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si - by ddmack.mcclam281 - 29 Jan 2018, 12:52 PM
RE: Czy użytkownicy starhub, którzy mają problem z ładowaniem zdjęć taobao, nie ładują si - by joberec - 29 Jan 2018, 12:54 PM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)