cs-joke.pl forum
DIY nadzoru domu z kamery IP ? - Printable Version

+- cs-joke.pl forum (https://cs-joke.pl)
+-- Forum: Komputery (https://cs-joke.pl/forum-1.html)
+--- Forum: Internet (https://cs-joke.pl/forum-6.html)
+--- Thread: DIY nadzoru domu z kamery IP ? (/thread-15138.html)

Pages: 1 2

DIY nadzoru domu z kamery IP ? - bhowmikpritam007 - 20 Dec 2016

Każdy zrobić DIY nadzoru domu z kamery IP wcześniej?   Szukam już przy konfiguracji 2 kamery.   W stanie zaspokoić gniazdo zasilania , wskaż RJ45 oraz przełącznik PoE , jeśli to konieczne.   Zastanawiałem się , czy powinienem użyć kamery IP czy mam po prostu dostać te Zestaw do nadzoru z 2 kamer ?

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - 125669 - 20 Dec 2016

jeśli u nie trzeba rejestrować . po prostu IP CAM zrobi. tam bezprzewodowe kamery ip wątek już . u można zrobić wyszukiwania n tam przeczytać

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - ars.repetita - 20 Dec 2016

geckoSG napisał: jeśli u nie trzeba rejestrować . po prostu IP CAM zrobi. tam bezprzewodowe kamery ip wątek już . u można zrobić wyszukiwania n tam przeczytać Mam zamiar nagrać 24/7 tak myślał , czy jest tam kamera IP, który może nagrywać bezpośrednio na twardym dysku zewnętrznego podłączonego do mojego routera ? Można połączyć mnie do wątku ? Próbowałem poszukać go , ale nie wiem, jakie słowa kluczowe należy używać .

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - hdiiulio21 - 20 Dec 2016

kopalni przy użyciu 2 x D -Link DCS- 5222L / DCS - 5222LB1 z 24/7 nagrywania przy użyciu oprogramowania D- ViewCam na laptopie podłączonym do 1TB HDD wew .

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - christilton88 - 20 Dec 2016

chunlianghere napisał: kopalni przy użyciu 2 x D -Link DCS- 5222L / DCS - 5222LB1 z 24/7 nagrywania przy użyciu oprogramowania D- ViewCam na laptopie podłączonym do 1TB HDD wew . Więc twój laptop ma być on na to, aby nagrywać i kamery są przewodowej lub bezprzewodowej ?

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - 125669 - 20 Dec 2016

reddevil0728 napisał: Więc twój laptop ma być on na to, aby nagrywać i kamery są przewodowej lub bezprzewodowej ? Tak, mój laptop prowadzony 24/7. dont wyłączyć laptopa od 1 dnia . wszystkie aparaty n laptop przewodowy .

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - gangstagaret - 20 Dec 2016

chunlianghere napisał: Tak, mój laptop prowadzony 24/7. dont wyłączyć laptopa od 1 dnia . wszystkie aparaty n laptop przewodowy . Twoje kamery są podłączone bezpośrednio do komputera przenośnego za pomocą kabli ethernetowych ? lub podłączone za pośrednictwem okablowania strukturalnego kabli ethernet ?

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - salls317 - 20 Dec 2016

reddevil0728 napisał: Twoje kamery są podłączone bezpośrednio do komputera przenośnego za pomocą kabli ethernetowych ? lub podłączone za pośrednictwem okablowania strukturalnego kabli ethernet ? za pośrednictwem okablowania strukturalnego , przełącznik, niż laptop .

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - paulinanield5ij - 20 Dec 2016

chunlianghere napisał: za pośrednictwem okablowania strukturalnego , przełącznik, niż laptop . Czy twoje ustawienia pozwalają zrobić bezpośrednie nagrywanie bez konieczności przechodzenia przez chmurę ? Jak się bez internetu ?

RE: DIY nadzoru domu z kamery IP ? - sduckham - 20 Dec 2016

reddevil0728 napisał: Czy twoje ustawienia pozwalają zrobić bezpośrednie nagrywanie bez konieczności przechodzenia przez chmurę ? Jak się bez internetu ? Tak, jego bezpośredni nagrywania , lokalnej sieci LAN . ale kiedy na zewnątrz, jus używać mydlink aplikację lub przeglądarkę IP CAM . początkowa konfiguracja zarówno krzywki program D- ViewCam w laptopie jest dużo. ale po niż może nie ma potrzeby niepokoić Liao .