Jesli konieczna jest ponowna instalacja systemu Windows 10 z systemu Windows -
adel.a.amin - 30 Nov 2016
nie trzeba ponownie zainstalować Windows 7 , a następnie uaktualnić do 10? lub klawisz win7 stały się kluczowym już okna 10
RE: Jesli konieczna jest ponowna instalacja systemu Windows 10 z systemu Windows -
thompson.norm - 30 Nov 2016
Myślę, że wystarczy zainstalować system Windows 10 , należy włączyć go i zostanie aktywowany. pod warunkiem, że jest taka sama płyta . nadzieję, że ktoś inny może to potwierdzić
RE: Jesli konieczna jest ponowna instalacja systemu Windows 10 z systemu Windows -
angelsdarklight - 30 Nov 2016
Może aktywować z licencją Win 7.
adytzabutterfly - 30 Nov 2016
jeśli mobo już W10 , W10 prostu przeinstalować ( 1511 ) . będzie ona automatycznie aktywowane, gdy nie ma internetu
dwiwahyupras - 30 Nov 2016
quekky napisał: jeśli mobo już W10 , W10 prostu przeinstalować ( 1511 ) . będzie ona automatycznie aktywowane, gdy nie ma internetu ten ^^^^^^
jdplay - 30 Nov 2016
Znaczenie powiedzieć , jeśli mogę sformatować mój komputer (win 10 ) teraz, wystarczy zainstalować win 10 bez klucza CD i będzie automatycznie aktywowane, gdy nie ma internetu ?
rj_2414 - 30 Nov 2016
* AdiBOY napisał: Znaczenie powiedzieć , jeśli mogę sformatować mój komputer (win 10 ) teraz, wystarczy zainstalować win 10 bez klucza CD i będzie automatycznie aktywowane, gdy nie ma internetu ? Tak. Może zrobić czystą instalację prostą i będzie ona pracować
miczax - 30 Nov 2016
quekky napisał: jeśli mobo już W10 , W10 prostu przeinstalować ( 1511 ) . będzie ona automatycznie aktywowane, gdy nie ma internetu co o zmianach mb ?
hardsystem29650 - 30 Nov 2016
wiem, że klucz produktu jest związana mb , więc jeśli zmiany mb , trzeba uzyskać nowe klucze
jeremyalittle - 30 Nov 2016
Można używać Win7 i uzyskać bezpłatne uaktualnienie do win10 . Można to zrobić poprzez ustawienia Windows Update