.bha -
seeknext001 - 20 Feb 2017
Każdy wie, co jest .be73 złożyć ? Wydaje się, że niektóre wirusy usunięte wszystkie pliku excel z mojego komputera
RE: .bha -
allieangel11 - 20 Feb 2017
Każdy wie, jak usunąć? Jego związany readme.hta
pulikantishreyareddy - 20 Feb 2017
Wygląda na PC do jakiegoś szkodnika (które nie mam pojęcia jak to zrobić) których nie mam pojęcia, jak również
gpersich - 20 Feb 2017
Zer0 Cha0s napisał: Wygląda na pc do jakiegoś szkodnika (które nie mam pojęcia jak to zrobić) których nie mam pojęcia, jak również Wygląda na to, ale nie rozwiązanie to naprawić w ogóle !!
fstockert - 20 Feb 2017
neanea napisał: Wygląda na to, ale nie rozwiązanie to naprawić w ogóle !! są u za pomocą dowolnego programu antywirusowego ?
jamesking12345678 - 20 Feb 2017
Moje kondolencje. Pliki właśnie zostały zaszyfrowane przez szkodnika i jak na razie, nie ma sposobu, aby odszyfrować pliki wyjątkiem płacąc okup. Możesz przeczytać więcej na ten temat na bleepingcomputer.com .
iloveshopping12345 - 20 Feb 2017
ZrE0_Cha0s napisał: są u za pomocą dowolnego programu antywirusowego ? Wygasł. każda darmowy antywirus można używać zamiast płacić haracz do firmy antywirusowej ?
mehreen7677 - 20 Feb 2017
neanea napisał: Wygasł. każda darmowy antywirus można używać zamiast płacić haracz do firmy antywirusowej ? avast lub AVG
jimmyboi1981 - 20 Feb 2017
neanea napisał: Wygasł. każda darmowy antywirus można używać zamiast płacić haracz do firmy antywirusowej ? Avira może również
esjaji - 20 Feb 2017
Niektóre antywirusowe nie wykrywa ransomware . Musi zainstalować anty- malware.