[GPGT] Teraz dostałem 3 aplikacje HWZ ... -
faseelapt - 30 Jan 2018
Teraz idź szukać sprzętu, a następnie zobaczysz nową aplikację poniżej. Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Widzę, że programistą jest abang. Kciuki za niego. Tak utalentowany. Czuję dumę z mojego brata tutaj Aplikacja HWZ nie mówi. Przechodź między GAGT a innym. Nie wiem dlaczego, może zbyt przyzwyczajony do GAGT. Ale pager edmw zbyt uzależniający na drugim LOL. Wesprze mojego abana tutaj i spróbuje zamiast tego drugiego.
RE: [GPGT] Teraz dostałem 3 aplikacje HWZ ... -
tjrehak - 30 Jan 2018
Używam surfowania w przeglądarce ...
williambswygart - 30 Jan 2018
jeśli jest prawdziwym ah hukiem, jest najmądrzejszy, jakiego kiedykolwiek widziałem w moim życiu. Jego aplikacja jest teraz tak gd jak gagt ...
philip.anink - 30 Jan 2018
articland05 napisał: jeśli jest prawdziwym ah hukiem, jest najmądrzejszy, jakiego kiedykolwiek widziałem w moim życiu. Jego aplikacja jest teraz tak gd jak gagt ... Może jest zedmaster? Powiedział, że jest programistą, prawda?
tajhea101 - 30 Jan 2018
Prawie każdego dnia dostałem nową wersję. Wysłane z solą ziemi przez PCWX
lilienn77 - 30 Jan 2018
tyjtht napisał: Może jest zedmaster? Powiedział, że jest programistą, prawda? Deweloper twierdzi, że absolwent NTU, nie sądzi, że jest zedmaster. Wiem, że Zedmaster to ten stary pakcik.
m2.aron - 30 Jan 2018
Który huan jest tym, który ma pager?
aminrasheedkhan - 30 Jan 2018
likevegetable napisał: Który huan jest tym, który ma pager? Nowy
khyati070297 - 30 Jan 2018
Wciąż wolą GAGT leh
nhattienvn - 30 Jan 2018
wes123 napisał: Teraz idź szukać sprzętu, a następnie zobaczysz nową aplikację poniżej. Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Widzę, że programistą jest abang. Kciuki za niego. Tak utalentowany. Czuję dumę z mojego brata tutaj Aplikacja HWZ nie mówi. Przechodź między GAGT a innym. Nie wiem dlaczego, może zbyt przyzwyczajony do GAGT. Ale pager edmw zbyt uzależniający na drugim LOL. Wesprze mojego abana tutaj i spróbuje zamiast tego drugiego. Cześć Muhd Fadhli