Klinika Hardware -
aacs69 - 09 Dec 2016
Cześć chłopaki, Mój przypadek Zdjęcie wentylatory i wentylatory h100i odgłosy są bardzo słyszalne. Obudowa: NZXT S340 Obecna konfiguracja wentylatora : 120mm x 2 Corsair fani seryjne z przodu, wyciągając powietrze do wnętrza obudowy Wentylator 120mm z tyłu Zdjęcie powietrze z wydechu Zdjęcie 120mm wentylator góry , powietrze z wydechu Patrząc , aby zamienić te wentylatory 4 do cichych nich. Jakieś sugestie? I gdzie kupić ? Wolę jeśli został LED ( zielony), aby dopasować moje budować od tylnego i górnego wentylatora. Dla fanów grzejnikowych , nie ma potrzeby LED . Z góry dziękuję!
RE: Klinika Hardware -
777sappa777 - 09 Dec 2016
Dla cichych wentylatorów , chciałbym zaproponować Delikatne tajfuny . Kupiłem kopalni na Lazada ale GTS nie wydają się być już wymienione .
chillimaster007 - 09 Dec 2016
IIRC dla GT cybermind może sprzedawać , ale nie jestem pewien, ponieważ było kilka tygodni , kiedy ostatnio odwiedzili LS
fashionistarehab - 09 Dec 2016
PCThemes sprzedaży GT.
slajdb - 09 Dec 2016
Vodkilla napisał: PCThemes sprzedaży GT. Kilka tygodni wcześniej nie czas , nie wiem, czy nowa Zdjęcie przyjść .
newmanjohn789 - 09 Dec 2016
Gt jest droga. Sprawdź poziom szumów . [Recenzja Fan ] Its się gorąco , więc wykupić swoich fanów !
bigbadwolf94 - 09 Dec 2016
wentylatory Noctua ?
jmcadam14 - 09 Dec 2016
royfrosty napisał: Gt jest droga. Sprawdź poziom szumów . [Recenzja Fan ] Its się gorąco , więc wykupić swoich fanów ! Po prostu ciekawi , czy jest kompletna czarna wersja SG ?
newmanjohn789 - 09 Dec 2016
Gattberserk napisał: Po prostu ciekawi , czy jest kompletna czarna wersja SG ? W SG nr. Lol. Smutne najczęściej szary.
holzworth - 09 Dec 2016
jakakolwiek rekomendacja dla 140mm wentylator ?