RE: Monitor gier Dell pokazuje uszkodzenia po czterech miesiącach i gwarancję odrzucono! -
arisparsh - 02 Jan 2018
Co to latające ****? Rozpocznij wątek i rant bez kontekstu.
RE: Monitor gier Dell pokazuje uszkodzenia po czterech miesiącach i gwarancję odrzucono! -
afshinator - 02 Jan 2018
dawntime napisał: Co to latające ****? Rozpocznij wątek i rant bez kontekstu. Spójrz jeszcze raz ... właśnie dodałem zdjęcie. Wstałem rano, oczyściłem ekran ściereczką z mikrofibry i włączyłem, aby znaleźć to uszkodzenie. Nie, nie naciskałem mocno, i nie, nie zapukałem z niczym.
jada717 - 02 Jan 2018
Więc, jaki był powód odrzucenia gwarancji?
umeshkmonu - 02 Jan 2018
Ark Law napisał: Więc, jaki był powód odrzucenia gwarancji? Oto ich odpowiedź: Zacytować: Przykro nam, że nie możemy przetworzyć wysyłki z powodu tego, że jakiekolwiek uszkodzenie, które nie jest spowodowane przez znaną wadę fabryczną lub awarię sprzętu, nie jest objęte gwarancją.
roger.eikrem - 02 Jan 2018
Postaraj się je zlikwidować, aby sprawdzić, czy nie jest to spowodowane przez ciebie. Choć trudne do udowodnienia, nie winy użytkownika