RE: [Problem związany z Win-7] Jąkanie -
mburdett3 - 18 Jan 2018
qwxqiang napisał: Wyłączyłem zaporę kontrolowaną przez MacAfee i poszedłem spać. Opóźnienie DPC nie osiągnęło 2k do teraz. qwxqiang napisał: Zrobiłem, znalazłem przyczynę. jego sterownik sieci bezprzewodowej, jednak ponowne zainstalowanie sterownika nie działa. Może to związane z McAfee? Jeśli problem wystąpi ponownie, możesz spróbować odinstalować urządzenie bezprzewodowe i użyć domyślnego sterownika systemu Windows.
saygoodbye5555 - 18 Jan 2018
LimCHD napisał: Może to związane z McAfee? Jeśli problem wystąpi ponownie, możesz spróbować odinstalować urządzenie bezprzewodowe i użyć domyślnego sterownika systemu Windows. Cześć przepraszam, ale nie sądzę, że mogę to zrobić. Sterownik sieci bezprzewodowej, który wyłączam to "Intel ® Centrino 1030", jednak gdy go wyłączę, funkcja bezprzewodowa zostanie wyłączona, nie pozostawiając mi opcji korzystania ze sterownika Windows.
sachin.chhabra29 - 18 Jan 2018
Po prostu ciekawy, jeśli jest to problem ze sterownikiem bezprzewodowym. Czy ten sam problem występuje po zmianie połączenia przewodowego?
zukodamian - 18 Jan 2018
tungsten2 napisał: Po prostu ciekawy, jeśli jest to problem ze sterownikiem bezprzewodowym. Czy ten sam problem występuje po zmianie połączenia przewodowego? Nie mogłem tego eksperymentować, ale to, co zrobiłem, to wyłączenie sterownika bezprzewodowego i zadziałało.
jeremyalittle - 18 Jan 2018
jeśli ur użyciu inteligentnego narzędzia intel, hav próbowałem opcję, aby Windows obsługiwać połączenie bezprzewodowe?