Oprogramowanie do synchronizacji między 2 laptopami i NAS -
vykgwfmj - 01 Jan 2018
Cześć ! Chcę zsynchronizować foldery między 2 laptopami, które mogą nie być włączone w tym samym czasie. Mam NAS. Zastanawiam się, jakie jest obecnie najbardziej niezawodne (najlepiej bezpłatne) oprogramowanie? Lepiej, jeśli uda się zachować kilka starszych wersji, na wszelki wypadek. Dzięki.
RE: Oprogramowanie do synchronizacji między 2 laptopami i NAS -
txwly - 01 Jan 2018
csc12345678 napisał: Cześć ! Chcę zsynchronizować foldery między 2 laptopami, które mogą nie być włączone w tym samym czasie. Mam NAS. Zastanawiam się, jakie jest obecnie najbardziej niezawodne (najlepiej bezpłatne) oprogramowanie? Lepiej, jeśli uda się zachować kilka starszych wersji, na wszelki wypadek. Dzięki. ownCloud Dropbox https:
ricko.zaky - 01 Jan 2018
uzyskać bezpłatne i prywatne rozwiązanie hosta Git, takie jak bitbucket zainstaluj klienta Git na swoim laptopie
neusue - 01 Jan 2018
Zalecana jest Synology davidktw napisał: ownCloud Dropbox https:
mfres8052 - 01 Jan 2018
Idolmister1995 napisał: Zalecana jest Synology Przez kogo?
tkrol94 - 01 Jan 2018
ha ha........
anamaria.hernansanz - 01 Jan 2018
Firma Le wykorzystuje ten hurmur davidktw napisał: Przez kogo?
senthilprabhu.ind - 01 Jan 2018
davidktw napisał: Dropbox Dropbox ma wersjonowanie?
ddmack.mcclam281 - 01 Jan 2018
Rock-kun napisał: Dropbox ma wersjonowanie? Oczywiście, ma on wersjonowanie od pierwszego dnia, jeśli jesteś na planie biznesowym, otrzymujesz nieograniczone odzyskiwanie plików i historię wersji, a pro-test ma tylko ostatnie 30 dni
syed.danish - 01 Jan 2018
davidktw napisał: Oczywiście, ma on wersjonowanie od pierwszego dnia, jeśli jesteś na planie biznesowym, otrzymujesz nieograniczone odzyskiwanie plików i historię wersji, a pro-test ma tylko ostatnie 30 dni Tego nie wiedziałem. Czy jest dostępny na bezpłatnym poziomie? Jeśli tak, to gdzie można uzyskać do niego dostęp?