Czy jesteś gotowy na Ryzen 2? -
anamaria.hernansanz - 19 Jan 2018
https://www.tweaktown.com/news/60100/amds-new-ryzen-7-2800x-teased-12c-24t-up-5-1ghz/index.html
RE: Czy jesteś gotowy na Ryzen 2? -
anieqsamsodien - 19 Jan 2018
Nie przy obecnych cenach pamięci RAM
julieanne - 19 Jan 2018
To samo, tylko ceny ram trzymające mnie z remontu systemu dla ryzen
holzworth - 19 Jan 2018
Jeśli potrafią wszystkie OC na tym samym poziomie, Pinnacle 2700 będzie bardzo popularny.
beliver12 - 19 Jan 2018
powstrzymuję się również przed aktualizacją mojego obecnego systemu DDR3 z powodu wysokich cen pamięci RAM. A w przypadku aplikacji z pojedynczym rdzeniem obecny system jest więcej niż wystarczający dla mojego użycia.
brian.altoft - 19 Jan 2018
Rashkae napisał: https:
lizkollat - 19 Jan 2018
Unclemun napisał: powstrzymuję się również przed aktualizacją mojego obecnego systemu DDR3 z powodu wysokich cen pamięci RAM. A w przypadku aplikacji z pojedynczym rdzeniem obecny system jest więcej niż wystarczający dla mojego użycia. Wszyscy przegapili oferty na Black Friday RAM?
spikeball17 - 19 Jan 2018
Wyścig hrabiego jest rzeczywiście włączony. Szczerze mówiąc, w przypadku większości gier i aplikacji nadal zoptymalizowanych pod kątem 4 rdzeni i do 6 rdzeni teraz z wbudowanym procesorem Intel, 12 rdzeni może nie przynieść korzyści większości użytkowników.
ddmack.mcclam281 - 19 Jan 2018
Ho ho ho. Ci, którzy kupili ostatnio, będą naprawdę wkurzeni.
paulinanield5ij - 19 Jan 2018
watzup_ken napisał: Wyścig hrabiego jest rzeczywiście włączony. Szczerze mówiąc, w przypadku większości gier i aplikacji nadal zoptymalizowanych pod kątem 4 rdzeni i do 6 rdzeni teraz z wbudowanym procesorem Intel, 12 rdzeni może nie przynieść korzyści większości użytkowników. 12C przy 5,1 GHz. To dwa razy więcej rdzeni dla i7-8700K i szybsze uruchamianie turbo.