Linia pozioma na platformie Steam. -
andrea.sui2008 - 09 Feb 2018
Cześć chłopaki, Potrzebuję Twojej pomocy, aby sprawdzić, czy na Stronie Gry Steam i na tle czatu znajdują się poziome linie. Po prostu chcę wiedzieć, czy jest to normalne, czy też istnieje problem z pasmowaniem kolorów na moim monitorze. Coś takiego Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz dzięki! Edytowano: rozwiązany. Inni użytkownicy x34 też to mają.
RE: Linia pozioma na platformie Steam. -
rfierrom - 09 Feb 2018
mój dell 8bit monitor nie ma linii. Jeśli 6bit nie jest pewien.
daidsant - 09 Feb 2018
Mój nie ma. zmniejsz jasność i zwiększ kontrast Jeśli wczesny użytkownik może wypróbować RMA. Wpływa na wczesne modele http:
sunilarts.sudhir84 - 09 Feb 2018
yusoffb01 napisał: Mój nie ma. zmniejsz jasność i zwiększ kontrast Jeśli wczesny użytkownik może wypróbować RMA. Wpływa na wczesne modele http:
erland.lundby - 09 Feb 2018
Złe renderowanie w skali szarości przez monitor
iloveshopping12345 - 09 Feb 2018
czy ekran wydruku może zobaczyć linie, a następnie jego para, a nie obrzęd monitora? na stronie library> vr (0), widać linie ... Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz
claresta.diana - 09 Feb 2018
hlots123 napisał: czy ekran wydruku może zobaczyć linie, a następnie jego para, a nie obrzęd monitora? na stronie library> vr (0), widać linie ... Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Tak. Czy para wodna. Użytkownicy x34, pg348q, 3517w, cf791 również widzą. nie martw się.
125669 - 09 Feb 2018
Nie tylko krzywa. Nawet na normalnym ekranie mają te linie. Dotyczy to również użytkowników, którzy nieco wyostrzają jasność lub kontrast ekranu. Nawet mój panel Samsung VA może zobaczyć. W tym mój monitor Dell IPS dla mam.