Hotmail - nie można pobrać wersji próbnej wiadomości e-mail ....... Pomoc! -
pedrocastle13 - 05 Apr 2018
Używam hotmaila ......... i wszystkie wersje e-maili do wersji roboczych są tam ............, ale kiedy klikam na tytułach, nie widzę żadnych słów na wszystko.............. co mogę zrobić ?
RE: Hotmail - nie można pobrać wersji próbnej wiadomości e-mail ....... Pomoc! -
priyapatils84 - 05 Apr 2018
To jest klinika sprzętu ... Jeśli nie możesz nawet publikować we właściwej sekcji forum, może to błąd użytkownika
RE: Hotmail - nie można pobrać wersji próbnej wiadomości e-mail ....... Pomoc! -
feraltex - 05 Apr 2018
Hotmail nie działa poprawnie od wczoraj rano, nie jesteś sam. Proszę pisać w odpowiednim forum w przyszłości wątek przeniesiony.
d.t.smith6 - 05 Apr 2018
commach napisał: Hotmail nie działa poprawnie od wczoraj rano, nie jesteś sam. Proszę pisać w odpowiednim forum w przyszłości wątek przeniesiony. które odpowiednie forum? .............. nie mogłem go znaleźć ..........
neelimaat - 05 Apr 2018
napoleon bohlumpar napisał: które odpowiednie forum? .............. nie mogłem go znaleźć .......... Cóż, już przeniósł cię w odpowiednie miejsce. W każdym razie nie spotkałem się z takimi problemami, więc nie mogę pomóc w tej sprawie
jimmyboi1981 - 05 Apr 2018
Teraz jest ok
neospeed83 - 05 Apr 2018
mrclubbie napisał: Teraz jest ok tak .............. ok teraz .................. 3-4 dni liao .......... .. jak tworzyć kopie zapasowe e-maili ah? ............. czy to możliwe?
denisse.elmudesi - 05 Apr 2018
napoleon bohlumpar napisał: tak .............. ok teraz .................. 3-4 dni liao .......... .. jak tworzyć kopie zapasowe e-maili ah? ............. czy to możliwe? Korzystanie z usługi Windows Live Mail, którą można oglądać w trybie offline.