pomoc ekspertów tutaj! -
mistyijensen - 27 Apr 2018
cześć wszystkim! chciałbym wiedzieć, która część mojej kompilacji będzie wymagać aktualizacji
RE: pomoc ekspertów tutaj! -
osdrillsforskills - 27 Apr 2018
Nic naprawdę. Co najwyżej można rozważyć uaktualnienie do wersji 1070
hdiiulio21 - 27 Apr 2018
Upewnij się również, aby przełączyć smart TV na tryb gry, aby zmniejszyć opóźnienie wejścia.
cristina00100 - 27 Apr 2018
ahhh! dzięki za pomoc. Poprosiłem 2 osobę o rekomendację. 1 powiedział, aby zaktualizować procesor MB RAM. drugi zaleca zmianę 1060 GPU i dodanie SSD.
shlomitan - 27 Apr 2018
Karta gfx i ssd
barky65 - 27 Apr 2018
nellyjelly napisał: ahhh! dzięki za pomoc. Poprosiłem 2 osobę o rekomendację. 1 powiedział, aby zaktualizować procesor MB RAM. drugi zaleca zmianę 1060 GPU i dodanie SSD. Jeśli masz pieniądze, wykonaj oba, ale jeśli myślisz o powolnej aktualizacji, powinieneś najpierw zmienić kartę graficzną.
icedragon136 - 27 Apr 2018
Parmesean napisał: Jeśli masz pieniądze, wykonaj oba, ale jeśli myślisz o powolnej aktualizacji, powinieneś najpierw zmienić kartę graficzną. Tak. GPU natychmiast usprawni grę, ogólny rozruch i prędkość ładowania SSD. W przypadku procesora graficznego nie należy jeszcze wprowadzać nowego produktu. Po prostu poczekaj chwilę, aż nowe karty zostaną wydane, a potem wiele okazji.
arfai - 27 Apr 2018
Mam taką samą specyfikację jak u. używam gtx 980 do pamięci RAM do 16 gb Zająłem się nowym SSD 500 GB. wszystko, co dobre