Qoo10 - Wszystko o tym -
adel.a.amin - 05 Jun 2018
Qoo10 - Wszystko o tym
RE: Qoo10 - Wszystko o tym -
jonnob73 - 05 Jun 2018
Codziennie Treats Spin Roulette-Q dziennie Codziennie rzucaj ruletkę członkostwa 1 x Green MameQ Treat 3 x Green MameQ Like Review Treat Rozdanie 3 x 3 Mameballs 5 x 3 prezenty od Mameballs 3 x Darmowe Mameballs Mamemons Przysmaki miesięczne (raz na konto na miesiąc) Kupony przedmiotów Mastercard (w każdą środę) Know-How-Skróty Użyj kuponu przedmiotów i losowania kuponu (jeśli dotyczy) na stronie przedmiotu Użyj Kuponu na Kartę i Kuponu na Zakupy (jeśli dotyczy) na stronie koszyka Użyj Q-point i Q-money na Place Order Page, aby zrównoważyć cenę zakupu Podnieś poziom członkostwa (zielony, srebrny, złoty, VIP) i jego atuty w Qoo10 Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Twój Q · Podsumowanie lojalności (znaczek Q, kupony, Qpoint, Callpoint, Mame Q) Twoje dane Q.Account Inne: punkt Q jest ważny przez 6 miesięcy (od 2016.2.16) Qstamp jest ważny przez 6 miesięcy Callpoint jest vaild przez 6 miesięcy - nadsyłane przez ngbc Zakup e-Gift Card (Q-money) Tutaj - nie, nie możesz składać zniżek ani kuponów na zakup Karty Podarunkowej Zamknij konto Zamknij konto Układanie kuponów Kupony przedmiotów nie mogą być układane z kuponami koszyka
mindirae0 - 05 Jun 2018
FAQ od Qoo10 ** Podsumowanie wersji poniżej ** Jak mogę podnieść swój poziom członkostwa? kandinsky napisał: Pod tą stroną:
http://www.qoo10.sg/gmkt.inc/Event/Qchance.aspx Zobacz w sekcji "Q · program członków" Jak korzystać z Qoo10 - Kupuj i kupuj Jak korzystać z Q-punktów i jaki jest maksymalny limit? (Przez: what88) - Tutaj Jak anulować zamówienia - Tutaj, Tylko zanim przedmiot został wysłany Jak dokonać zwrotu / wymiany zamówień - Tutaj, Tylko po dostarczeniu przedmiotu Maksymalna ilość kart podarunkowych Qoo10 dostępnych do zakupu - Możesz kupować tylko do łącznej wartości 1.000 $ S w Kartach podarunkowych każdego miesiąca. Jaki jest poziom członkostwa (zielony, srebrny, złoty, VIP) w Qoo10? - Zobacz Perki - Miesięczna nagroda Czym jest Q-Token? - Q-token to żetony składające się z Zielonej, Srebrnej, Złotej MameQ oraz listy żetonów wydarzeń, w których uczestniczyłeś. - Jest to korzyść z Qoo10, którą możesz otrzymać, kupując przedmiot lub uczestnicząc w wydarzeniach. Co stanie się z moimi Q-points przed 2016.2.16? Czy wpłynie na to nowe wdrożenie? Tutaj (przez: denial86), tutaj (przez: denial86) i tutaj (przez: KoKitty)
solotrenes - 05 Jun 2018
Należy pm op zawierać szczegóły IMO ...
x.xtaz.x - 05 Jun 2018
monikernemo napisał: Należy pm op zawierać szczegóły IMO ... OP jest zawsze w trybie online, ale jego zainteresowania nie ma tutaj, ale raczej EDMW.
mxrocket1942 - 05 Jun 2018
FYI. Czytam tu codziennie. Lol.just, ponieważ nie publikuję, nie oznacza, że mnie tu nie ma
sparkle.kimbrough - 05 Jun 2018
Druga ruletka znajduje się tutaj:
http://www.qoo10.sg/gmkt.inc/Member/...s.s/gmkt.inc/
smily58 - 05 Jun 2018
Magickiller9 napisał: FYI. Czytam tu codziennie. Lol.just, ponieważ nie publikuję, nie oznacza, że mnie tu nie ma oops, przepraszam: nieśmiały:
mainy4 - 05 Jun 2018
c1em3ntchua napisał: Inna ruletka jest tutaj: http:
amanparashar - 05 Jun 2018
Mój wkład w ten wątek. -> Obliczenia Qoo10 <- Przejrzyj każdą sekcję, aby zobaczyć, dlaczego to zrobiłem. Jeśli nie możesz rozwinąć żadnej sekcji, uprzejmie ustaw ją na zero. Spójrz na drugą kartę dla niektórych reguł, których przestrzegam.