Potrzebujesz pomocy w nagłym zamknięciu komputera .. -
enyomk109 - 12 Oct 2018
Cześć chłopaki, więc mój komputer nagle się zamknął zeszłej nocy, kiedy byłem w połowie drogi ... i nie mogę go włączyć z powrotem. - Światło GPU jest włączone - PSU, testowałem metodę spinacza do papieru + kontrolę multimetru na wszystkich pinezkach, wszystkie działają poprawnie. - Korzystaj z pojedynczego Ramera do zasilania, wciąż nie ma wyjścia. Czy ogranicza się tylko do płyty głównej i procesora?
RE: Potrzebujesz pomocy w nagłym zamknięciu komputera .. -
panyadede - 12 Oct 2018
TS, wypisz wszystkie części takie jak ->
nagsiscool - 12 Oct 2018
jtjt00 napisał: TS, wypisz wszystkie części takie jak -> Przepraszamy, zaktualizował już to
allyc926 - 12 Oct 2018
Spróbuj wyjąć baterię CMOS na 30 sekund, włóż ją ponownie i spróbuj włączyć zasilanie.
chickrock69 - 12 Oct 2018
shadow84 napisał: Spróbuj wyjąć baterię CMOS na 30 sekund, włóż ją ponownie i spróbuj włączyć zasilanie. Próbowałem też. Wciąż nic się nie dzieje ...
faseelapt - 12 Oct 2018
czas na zakup nowego komputera.
roula.aj - 12 Oct 2018
GPU >>> Płyty główne >>> PSU Zanieś Nigelowi takie urządzenie, jeśli nie masz wolnego, aby przetestować te części. Możesz znaleźć jego kontakt na Facebooku.
aileneelee - 12 Oct 2018
czy twój mobo ma jakiś kod błędu? jeśli przeszukałeś instrukcję dla kodu błędu. może być mobo gg.
mikegrudowski - 12 Oct 2018
ZrE0_Cha0s napisał: czy twój mobo ma jakiś kod błędu? jeśli przeszukałeś instrukcję dla kodu błędu. może być mobo gg. Nie, nie masz ...
fashionistarehab - 12 Oct 2018
Usuń procesor i sprawdź, czy nie ma zagiętych styków w gnieździe mobo cpu. Jeśli nie, rma to twój mobo. Próbowałeś też usunąć gpu i użyć na pokładzie igpu, by sprawdzić wyświetlacz?