Przełącznika lub koncentratora ? -
s.h.e.el.a.gh.kachel97.860 - 01 Dec 2016
Cześć chłopaki, Właśnie zainstalowano Kot 6 do wszystkich pomieszczeń w domu , teraz muszę go podłączyć wszystko do routera. Mam blisko 12 punktów , które muszą być podłączone . Więc może ktoś z Was polecić mi , czy mam użyć przełącznika lub łańcuch Daisy dwa koncentratory razem. Wolałbym przełącznik 12 lub 16 portów , aby być uczciwym , jak to tylko jedno urządzenie , ale rozumiem , że są trudne do znalezienia. Czy ktoś może polecić dobrą urządzenie to zrobić? BTW, na 100Mbps SH . Dzięki, M
RE: Przełącznika lub koncentratora ? -
milazerop - 01 Dec 2016
mdorett napisał: Cześć chłopaki, Właśnie zainstalowano Kot 6 do wszystkich pomieszczeń w domu , teraz muszę go podłączyć wszystko do routera. Mam blisko 12 punktów , które muszą być podłączone . Więc może ktoś z Was polecić mi , czy mam użyć przełącznika lub łańcuch Daisy dwa koncentratory razem. Wolałbym przełącznik 12 lub 16 portów , aby być uczciwym , jak to tylko jedno urządzenie , ale rozumiem , że są trudne do znalezienia. Czy ktoś może polecić dobrą urządzenie to zrobić? BTW, na 100Mbps SH . Dzięki, M przełączyć lepsze IMHO .
shreeshesh - 01 Dec 2016
Wszelkie szczególności Przełącznik polecić?
knotlikeyou - 01 Dec 2016
mdorett napisał: Wszelkie szczególności Przełącznik polecić? Wszelkie GbE powinno być dobrze.
atlanta.boi.92 - 01 Dec 2016
Czy ktoś tam użyć przełącznika , który jest stosunkowo łatwy do skonfigurowania i niezawodne ?
nqthqwvtj - 01 Dec 2016
mdorett napisał: Czy ktoś tam użyć przełącznika , który jest stosunkowo łatwy do skonfigurowania i niezawodne ? każda warstwa 2 przełącznik jest plug and play
christilton88 - 01 Dec 2016
To będzie działać : DGS- 1016D (zielony) - GigaExpress 16 -portowy przełącznik 10/100/1000 rack - D -Link Niestety jestem prawdziwym noobie w tej dziedzinie . Gdyby do Google kilka terminów pan wspomniał .
sk.khan181 - 01 Dec 2016
mdorett napisał: To będzie działać : DGS- 1016D (zielony) - GigaExpress 16 -portowy przełącznik 10/100/1000 rack - D -Link Niestety jestem prawdziwym noobie w tej dziedzinie . Gdyby do Google kilka terminów pan wspomniał . Twój przykład zrobi dobrze. 16 przełączników Gigabit są łatwe do znalezienia. Wystarczy chodzić do najbliższego challenger i zazwyczaj można je znaleźć obsady 16 portów D- Link lub TP -Link podobne lub identyczne do przykładu.
prac.anad.pozycja - 01 Dec 2016
Dzięki wszystkim za odpowiedzi . Cenione !!!