Po włączeniu komputera przed uruchomieniem komputera słychać zabawny dźwięk toot -
nmygsm - 05 Oct 2019
Czy zasilacz zniknął, czy nie można uruchomić dysku twardego? Procesor może działać, ale klawiatura nie świeci, a monitor jest pusty
RE: Po włączeniu komputera przed uruchomieniem komputera słychać zabawny dźwięk toot -
newcompanyface - 05 Oct 2019
Wypisz pełną listę swojego sprzętu ->
RE: Po włączeniu komputera przed uruchomieniem komputera słychać zabawny dźwięk toot -
panyadede - 05 Oct 2019
Może być twoim mobo.
doctorkurochka - 05 Oct 2019
Pan Brown napisał: Czy zasilacz zniknął, czy nie można uruchomić dysku twardego? Procesor może działać, ale klawiatura nie świeci, a monitor jest pusty ponownie usiądź / wymień zasilacz, następnie GPU, a następnie Ram Powinieneś być w stanie rozwiązać problem
jmfcollier - 05 Oct 2019
Zauważyłem, że dysk twardy wydaje dźwięk toot toot toot, gdy wielokrotnie próbują się włączyć. Czasami może to wynikać z dysku twardego, ale może się również zdarzyć, jeśli to mobo utknęło w pętli rozruchowej.
chaynesuga - 05 Oct 2019
To mi się przydarza. Skończyłem to mój dysk twardy
siminko - 05 Oct 2019
System nie może POST, wyjąć karty graficznej i wszystkich modułów pamięci, wyczyść złoty styk za pomocą gumki przed ponownym zamontowaniem ich w odpowiednich gniazdach.
ricko.zaky - 05 Oct 2019
czasami może to być przeszkodą dla fanów podczas wirowania
grant.glanvill - 05 Oct 2019
jtjt00 napisał: Wypisz pełną listę swojego sprzętu -> Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz
gms1067 - 05 Oct 2019
HDD już nie ma. oczyść swojego barana. jeśli nie można kupić nowej płyty głównej