Problem z routerem N56U . Proszę pomóż. -
hdiiulio21 - 02 Dec 2016
Coś wydaje się być w porządku z GUI mojego ASUS N56U . Nie wydaje się, aby wszelkie zmiany w konfiguracji. To co się dzieje , gdy próbuję uzyskać dostęp do ustawień WAN. Strona jest .. obcięty ? Więc nie mam dostępu do zakładek na górze : Ten obraz został resized.Click aby zobaczyć oryginalny obraz Spróbował innej przeglądarki i wszystko wyglądało normalnie, ale nic nie działa . Nic się nie dzieje po kliknięciu "zastosuj" . Próbowałem również aktualizację firmware i robi przywrócić ustawienia fabryczne . Ten sam problem występuje nadal . Ktoś może pomóc?
RE: Problem z routerem N56U . Proszę pomóż. -
sty94729 - 02 Dec 2016
Zamieścić w niepowołane forach. Spróbuj wyłączyć i poczekać kilka minut przed włączeniem i dostęp ASUS go ponownie.
ricko.zaky - 02 Dec 2016
Przepraszam. Nie wiem, to jest to złe miejsce . W każdym razie , próbowałem wyłączania też. Nie działa .
gastonpineyro - 02 Dec 2016
Spróbuj innej przeglądarki Wysyłane z LGE LG- H815 korzystając GAGT
peacemakerkimi - 02 Dec 2016
iamnagel napisał: Spróbuj innej przeglądarki Powiedział, że już to zrobił . Czy nie czytaliście ?
beliver12 - 02 Dec 2016
Spróbuj innego komputera.
kristamiller0901 - 02 Dec 2016
zresetować router i spróbuj ?
feigheryg - 02 Dec 2016
Spróbuj wyłączyć wtyczki adblock
anumolrafaanumol - 02 Dec 2016
U można spróbować inną przeglądarkę !!!
sduckham - 02 Dec 2016
Można uzyskać dostęp z telefonu komórkowego ? Kiedyś miałem ten problem .. Ale można uzyskać dostęp z mojego telefonu komórkowego . Wysyłane z 10kkj użyciu GAGT