Poleć niezawodny dysk o pojemności 1TB pamięci masowej -
cruz.jules - 08 Dec 2016
Mam Hitachi Przedsiębiorstwo 1TB umiera wkrótce po około 3 lat +. Potrzebujesz rekomendacji dla niezawodnej marki i wartości do ceny jak przechowywanie danych. Może być 1TB lub 2TB . Z góry dziękuję.
RE: Poleć niezawodny dysk o pojemności 1TB pamięci masowej -
chickrock69 - 08 Dec 2016
nonamesg napisał: Mam Hitachi Przedsiębiorstwo 1TB umiera wkrótce po około 3 lat +. Potrzebujesz rekomendacji dla niezawodnej marki i wartości do ceny jak przechowywanie danych. Może być 1TB lub 2TB . Z góry dziękuję. SSD ? HDD te dni alittle meh . niestety, imo - tylko Toshiba / Hitachi (w przypadku tutaj) jest bardziej niezawodny.
kartikya.rai - 08 Dec 2016
nonamesg napisał: Mam Hitachi Przedsiębiorstwo 1TB umiera wkrótce po około 3 lat +. Potrzebujesz rekomendacji dla niezawodnej marki i wartości do ceny jak przechowywanie danych. Może być 1TB lub 2TB . Z góry dziękuję. To zależy od szczęścia , każdy niezawodny dysk twardy marki mogą popsuć , jeśli masz pecha . Wystarczy zrobić kilka kopii zapasowych , jeśli dane są bardzo ważne.
mvmiguel15 - 08 Dec 2016
Niezawodny? Idź 2x HDD i przejść RAID1 . W ten sposób jeden zepsuć drugiej nadal ok z danymi.
ravazmu - 08 Dec 2016
Czytałem gdzieś, że Toshiba jest wykonana przez firmę Seagate ... to będzie mieć lepsze QC niż Seagate wtedy?
mmoncayo1 - 08 Dec 2016
nonamesg napisał: Czytałem gdzieś, że Toshiba jest wykonana przez firmę Seagate ... to będzie mieć lepsze QC niż Seagate wtedy? Samsung Seagate Hitachi jest przez firmę WD Toshiba Toshiba / Hitachi . To co ja wiem ...
rj_2414 - 08 Dec 2016
nonamesg napisał: Czytałem gdzieś, że Toshiba jest wykonana przez firmę Seagate ... to będzie mieć lepsze QC niż Seagate wtedy? Niektóre dyski WD są wykonane przez firmę Toshiba .
lovewilliam - 08 Dec 2016
Hitachi jest najbardziej niezawodnym Liao Wysyłane z OnePlus A0001 korzystających GAGT
ruby.watts432 - 08 Dec 2016
Kiedyś Seagate 5 lat wcześniej , NV miał problemu le
sally.meyers - 08 Dec 2016
Dlaczego nikt nie reco HGST ? Wysyłane z Xiaomi MI UWAGA LTE z wykorzystaniem GAGT