cs-joke.pl forum
Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - Printable Version

+- cs-joke.pl forum (https://cs-joke.pl)
+-- Forum: Komputery (https://cs-joke.pl/forum-1.html)
+--- Forum: Sprzęt (https://cs-joke.pl/forum-2.html)
+--- Thread: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo (/thread-9147.html)

Pages: 1 2

Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - kkd2k5 - 10 Dec 2016

Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - clintonch - 10 Dec 2016

Mam ten sam problem jak ty. I napotkał ten Wczoraj MSI R9 270X GFX , MSI B85M - G43 płyta główna , Windows 10 , a grałem OSU . Próbowaliśmy formatowania , ale wciąż widzę tę samą ekran jako zrzutu.

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - bhowmikpritam007 - 10 Dec 2016

Może być GPU dzieje się ciężarówkę ............ Uzyskaj kolejny GPU przetestować.

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - christilton88 - 10 Dec 2016

Ale z wbudowanej karty graficznej ? Czy zmieniając wtórnym karta graficzna są jakieś różnice ? Nie masz innego układu GPU , aby spróbować .

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - jennifercookqrvxt - 10 Dec 2016

mammothboot napisał: Ale z wbudowanej karty graficznej ? Czy zmieniając wtórnym karta graficzna są jakieś różnice ? Nie masz innego układu GPU , aby spróbować . umieścić ur R9 270x do 2 gniazda wyraźnej gniazda PCI i uruchamianie i sprawdzić, czy to działa

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - klmandra965 - 10 Dec 2016

Ponieważ zarówno Gigabyte H87 - D3H i MSI B85M - G43 płyty mają na pokładzie wideo , to dlaczego nie po prostu usunąć GPU i rozruch przy użyciu pokładzie wideo i zobacz, czy problem zniknie .

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - jmfcollier - 10 Dec 2016

Ja tylko starałem się na pokładzie . Ekran pokazany jest w porządku . Myślę, że to kwestie GPU .

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - kkd2k5 - 10 Dec 2016

peterchan75 napisał: Ponieważ zarówno Gigabyte H87 - D3H i MSI B85M - G43 płyty mają na pokładzie wideo , to dlaczego nie po prostu usunąć GPU i rozruch przy użyciu pokładzie wideo i zobacz, czy problem zniknie . Tak, ja już tego robić. Przepraszam, jeśli mój 1. post nie podała tego . Zaczyna trybie awaryjnym , ale z Glitchy grafiki.

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - oussa.samadi - 10 Dec 2016

TS , lepiej, jeśli lista w dół wszystkie części platformy jak te po prawej stronie ->

RE: Okno zatrzymany na czarnym ekranie po uruchomieniu okna logo - kanaknjn791 - 10 Dec 2016

mammothboot napisał: Tak, ja już tego robić. Przepraszam, jeśli mój 1. post nie podała tego . Zaczyna trybie awaryjnym , ale z Glitchy grafiki. Następnie przejdź do rozruchu przy użyciu odłączyć pokładzie wideo ( GPU) z wolnym kabla DVI ? Czy masz monitor zapasowy ?