Potrzebujesz informacji zwrotnej dla mojego kompilacji PC
Potrzebujesz informacji zwrotnej dla mojego kompilacji PC
zatwierdzony. Proszę kontynuować ath m40 ma dokładniejsze dźwięk Nie kupisz Seasonic chyba że chcesz ból głowy Dlaczego 4TB czarny ? chyba że jej na gwarancji , można również uzyskać toshiba 4TB tańsze Kto korzysta już napęd DVD ? dostać USB do napędu bluray Zamiast 2x 25 calowych małych monitorów , dostać 1x 34 "ultra panoramiczny MasterCase Pro 5 Midi Tower wygląda cholernie brzydka. Dlaczego warto kupić to?
M40x użytkownik tutaj , polecam też nad m50x , różnica w cenie nie ma dużej różnicy w jakości , w rzeczywistości bas m50x jest bardzo złe . ODD nie mądry pewien, dlaczego u trzeba jednak większość ppl dzisiaj nie używają już CD DVD Można rozważyć uzyskanie GTX 1080 , ponieważ widzę u mają dość budżet SSD u mogą spróbować coraz faktor m.2 , może 850 evo czy nawet 950/960 Pro , dla mnie wybrał , bo nie trzeba podłączać żadnych kabli
Zarówno M40 i M50 nie jest wygodny dla długich sesji grania proponuję udać się do AD500 lub AD700 jeśli zamierzają gra dla długich sesji . Jeśli chodzi o jakość dźwięku dla M40 vs M50 . M50 mają lepszy bas ale m40 mają wyraźniejszy dźwięk, ale słabszy bas. 1070 może dostać ZOTAC lub Palit o większej wartości . Dyski WD można uzyskać na niebiesko. Scena dźwiękowa jest problemem dla m50 / M40 więc jeśli uważasz, że potrzebujesz może patrzeć na akg240 lub AD500 / 700 , hd668b .
Zakładam, że do pracy trzeba absolutną stabilność .... zatem nie uczestniczy podkręcania Następnie chłodnica 212 jest w porządku ..... zarządzać oczekiwania ..... 212 nie jest wystarczająca, jeśli masz zamiar przetaktować że procesor również zmienić 1070 do Zotac marki z lazada ... zaoszczędzić 300 $
yusoffb01 napisał: zatwierdzony. Proszę kontynuować ath m40 ma dokładniejsze dźwięk Nie kupisz Seasonic chyba że chcesz ból głowy Dlaczego 4TB czarny ? chyba że jej na gwarancji , można również uzyskać toshiba 4TB tańsze Kto korzysta już napęd DVD ? dostać USB do napędu bluray Zamiast 2x 25 calowych małych monitorów , dostać 1x 34 "ultra panoramiczny MasterCase Pro 5 Midi Tower wygląda cholernie brzydka. Dlaczego warto kupić to? Wszelkie powody, ból głowy z Seasonic ? Myślałem, że było sporo dobrych opinii na ich temat ? Czy MasterCase Pro 5 jest tak źle patrzy? Szukałem na Corsair 540 Airflow sprawa początkowo ale wymaga dużej powierzchni obszaru , który nie mam miejsca dla
Rozważmy inny dysk , chyba że trzeba gwarancji WD czarny. Skoro jesteś wydatków tyle , rozważyć uzyskanie lepszej chłodnicę wieża lub nawet AIO , jeśli masz zamiar OC . Ale duża chłodnica wieży byłoby bardziej wiarygodne dla użytkowania. Coś jak Noctua NH D14 lub Cryorig R1.
darkcalibur napisał: Wszelkie powody, ból głowy z Seasonic ? Myślałem, że było sporo dobrych opinii na ich temat ? Czy MasterCase Pro 5 jest tak źle patrzy? Szukałem na Corsair 540 Airflow sprawa początkowo ale wymaga dużej powierzchni obszaru , który nie mam miejsca dla Można wyszukiwać to forum dla osób mających problem z Seasonic w ostatnich latach. Superflower to tier 1 producent więc można uznać, że http://www.tomshardware.com/forum/id-254...-list.html
Dzięki wszystkim za opinie i porady! Naprawdę to doceniam Dla nieparzystych, co będzie wszystkim polecam dla BD kombi / bluray czytelnika? Zrobiłem szybkie wyszukiwanie i znaleźć ASUS BC-12B1ST ale nigdzie w Singapurze wydaje się go sprzedać (lub przynajmniej nie mogłem znaleźć go od każdego cennika w SLS). MrMundy napisał: M40x użytkownik tutaj, polecam też nad m50x, różnica w cenie nie ma dużej różnicy w jakości, w rzeczywistości bas m50x jest bardzo złe. ODD nie mądry pewien, dlaczego u trzeba jednak większość ppl dzisiaj nie używają już CD DVD Można rozważyć uzyskanie GTX 1080, ponieważ widzę u mają dość budżet SSD u mogą spróbować coraz faktor m.2, może 850 evo czy nawet 950/960 Pro, dla mnie wybrał, bo nie trzeba podłączać żadnych kabli Dzięki swojej rekomendacji, po prostu okazało się, ASUS X99-A II obsługuje tylko SSD PCIe (od strony produktu ASUS), więc oznacza to mogę tylko dostać 950 pro, a 850 jest całkowicie dla mnie ??? Gtx1080 wydaje abit overkill dla moich potrzeb i nie jestem naprawdę do 4K gry w najbliższym czasie
darkcalibur napisał: Dzięki wszystkim za opinie i porady ! Naprawdę to doceniam Dla nieparzystych , co będzie wszystkim polecam dla BD kombi / bluray czytelnika ? Zrobiłem szybkie wyszukiwanie i znaleźć ASUS BC- 12B1ST ale nigdzie w Singapurze wydaje się go sprzedać (lub przynajmniej nie mogłem znaleźć go od każdego cennika w SLS ) . Dzięki swojej rekomendacji , po prostu okazało się, ASUS X99 - A II obsługuje tylko SSD PCIe (od strony produktu ASUS ) , więc oznacza to mogę tylko dostać 950 pro , a 850 jest całkowicie dla mnie ??? Gtx1080 wydaje abit overkill dla moich potrzeb i nie jestem naprawdę do 4K gry w najbliższym czasie Blue ray nie tak powszechne , choć . ale niektóre sklep powinien sprzedawać go jednak ... oraz podstawa od potrzeb dostać 960 pro lepiej.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: