Mapa Google nie jest bardzo szczegółowa, bardzo często chcę szukać konkretnego budynku lub bloku lub dowolnej konkretnej lokalizacji w większej ilości szczegółów i nie pojawia się ona na mapie Google. Pomyślałem, że chciałbym go udostępnić tym, którzy są zainteresowani poszukiwaniem przydatnej mapy, która jest bardzo jasna pod względem lokalizacji ulic, dróg, miejsc, budynków i miejsc zainteresowania, która jest całkowicie mapą offline z nawigacją GPS. Mapa, z której zawsze korzystam w ciągu dnia, aby pomóc mi się przemieszczać, mapa Google, gdy jestem w określonej lokalizacji, to Maps.Me - nawigacja mapy i GPS. Mapa OSM, która jest bardzo czysta i przejrzysta, całkowicie darmowa i bez żadnych reklam. https:
Mapy. Bardzo szczegółowa mapa i nawigacja GPS
Wygląda dobrze. Ale nie można wyszukiwać według numeru bloku dla niektórych ulic. Nadal dobra rekomendacja. dzięki
Ikony przystanku i metra mają mały niebieski kolor, ikona symbolu jest nieco inna. Próbowałem poprosić ich, aby zmienili się na coś łatwiejszego lub szybszego do rozróżnienia między oboma i oni odpowiedzieli, że tylko oni otrzymają więcej informacji zwrotnych, wtedy rozważą. Jeśli możesz pomóc, wyślij im e-mail na adres [email protected], aby poprosić o zastąpienie nowej ikony MRT. Zobacz poniżej ilustrację, którą im przesłałem.
Próbowałem go używać podczas jazdy lokalnie i na morzu. Niezbyt przydatne. Dla kierowcy, Waze i Google zapewniają lepszą nawigację.
siaoboy napisał: Próbowałem go używać podczas jazdy lokalnie i na morzu. Niezbyt przydatne. Dla kierowcy, Waze i Google zapewniają lepszą nawigację. Miły. Dziękuję za twój komentarz. Chociaż nie prowadzę, uważam też, że popularna aplikacja Waze to z pewnością dobra nawigacja dla większości kierowców. Jeśli chodzi o aplikację Maps.Me, z pewnością ta mapa zapewnia większą szczegółową mapę niż mapa Google, moim zdaniem, dobra na uliczne spacery. Korzystam z transportu publicznego, pociągów i autobusów, a po zejściu z mapy ta mapa pomaga mi lub prowadzi mnie, aby znaleźć to, co chcę, niż korzystać z mapy Google. Podobnie jak w przypadku wszystkich map, nie pokazują żadnych skrótów, takich jak przechodzenie przez bloki lub budynki. Ma tendencję do podążania głównymi lub mniejszymi drogami w zależności od tego, gdzie jesteśmy.
Dzięki za podzielenie się. Nie jestem teraz kierowcą i nie korzystam z trybu offline Streetdirectory, ponieważ ma on więcej szczegółów niż mapa google. Jedną z funkcji, z której zawsze korzystam, jest to, kiedy muszę znać następny autobus. Ale oczywiście trzeba włączyć sieć 4g. Pobierz Map.me i porównaj. Potrzebuję tylko prostej szczegółowej mapy.
1 na maps.me. Gdy podróżuję za granicę bez roamingu danych, często korzystam z maps.me, aby ułatwić mi nawigację. Dlatego maps.me jest bardzo przydatna jako mapa offline, jeśli nie masz danych. Wszystko, czego potrzebujesz, to zablokować GPS (korzystam z GPS Status) i pobrać mapę offline kraju przed podróżą.
Wreszcie, aplikacje mapowe, które umożliwiają wyszukiwanie w trybie offline. Dziękuję za udostępnienie.
IIRC, Gmap używane również do wyświetlania bloków, ale teraz nie wiem dlaczego się nie wyświetla.
Czy gmap nie ma również wyszukiwania offline? Ale musisz najpierw pobrać ten obszar.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 2 Guest(s)