Cześć wszystkim, chcę dostać nową sprawę dla mojego HTPC. Mój MB to GA-H81M-S2PV, MATX i chciałby dodać 390x do systemu. Obecnie używa CM Elite 361. Jakieś rekomendacje? Widzę srebrny kamień oferujący kilka ładnych skrzynek, gdzie mogę je zobaczyć? TIA!
HTPC z pełnowymiarowym GPU
Motywy PC mogą zobaczyć. Dostali sporo modeli na wystawie. Zaproponuj wygląd, który chcesz, a następnie kupić. Bo nie wiem, ile masz miejsca. Skrzynia typu Matx jest bardzo ważna. Więc możesz zobaczyć najpierw przed zakupem.
Korzystam z bardzo dużej walizki z matxem dla mojego htpc - wielkości mini-lodówki. Korzystanie z węzła projektowania fraktalnego 804
Myślę, że powinieneś nadal używać cm 361. To naprawdę dobry budżet. Większość innych markowych obudów poziomych jest blisko 100 $ lub nawet więcej.
Kiwi8 napisał: Myślę, że powinieneś nadal używać cm 361. To naprawdę dobry budżet. Większość innych markowych obudów poziomych jest blisko 100 $ lub nawet więcej. Nie mogę dodać 390x do sprawy.
Ah Ken napisał: Nie mogę dodać 390x do sprawy. Nie mogę tego powiedzieć? Za wysoka lub za długa? Jeśli zbyt długo, czy wiesz, że możesz usunąć klatkę HDD, aby pomieścić dłuższe karty?
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: