dla tych, którzy wciąż używają firefox ........
której wersji firefox używasz
poddaj się za pomocą firefox .. używając chrome teraz .. jeśli się nie mylę, najnowszym jest firefox 14
Commach przyjdzie później i zablokuje ten wątek i da ci poważne ostrzeżenie.
tak, ff coraz lżejsze, noszące zawieszanie się, aw połowie przełączałem się na chrom
Trzymałem się FF 3.6 najdłużej, zanim ostatecznie zrezygnowałem i przerzuciłem się na Chrome w zeszłym miesiącu. Na szczęście dzięki rozszerzeniom udało mi się sprawić, że moje przeglądanie będzie podobne do tego, co robiłem na FF.
używając FF v13.0 było więcej niż 2 lata ...
xtreme84 napisał: Trzymałem się FF 3.6 najdłużej, zanim ostatecznie zrezygnowałem i przerzuciłem się na Chrome w zeszłym miesiącu. Na szczęście dzięki rozszerzeniom udało mi się sprawić, że moje przeglądanie będzie podobne do tego, co robiłem na FF. jest tab-mix plus i prezentuje podobne dodatki
coyote napisał: Commach przyjdzie później i zablokuje ten wątek i da ci poważne ostrzeżenie. wtf czy ja naruszyłem?
suavegamer30 napisał: używając FF v13.0 było więcej niż 2 lata ... Po 13 wyszedł brat
Ktoś czuje, że najnowsze wersje są wyjątkowo absurdalnie błędne? Utrzymuje awarię mojej lampy błyskowej od czasu do czasu, a nawet blackshot może spowodować awarię firefox -_-
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: