Serblime napisał: to jest tabulacja mix plus i prezentacja podobnych dodatków / rozszerzeń dla chrome? Cóż, Chrome pozwala domyślnie powielić kartę razem z jej historią. Do scalania okien używam rozszerzenia o nazwie "Scalanie Windows", a dla cofnięcia zamkniętych kart istnieje rozszerzenie o nazwie "Sexy Undo Close Tab". Nie pytaj mnie, dlaczego to się nazywa, po prostu działa. Wreszcie, coś podobnego do "Prezentacji" będzie "Chrome Showcase". Nie próbowałem tego wcześniej.
której wersji firefox używasz
devilwahaha napisał: Ktoś czuje, że najnowsze wersje są wyjątkowo absurdalnie błędne? Utrzymuje awarię mojej lampy błyskowej od czasu do czasu, a nawet blackshot może spowodować awarię firefox -_- tak ..... doświadczyłem, że ..... zaktualizowałem do v14 ostatnio i problem wydawał się ucichł. dostałem też chrom w trybie gotowości .... xtreme84 napisał: Cóż, Chrome pozwala domyślnie powielić kartę razem z jej historią. Chrome szybko staje się nowym # 1 .....
Publikowanie na niewłaściwym forum? temat oprogramowania na forum sprzętowym? czy widziałem, że byłeś zbanowany, a czasami wróciłeś? Serblime napisał: wtf czy ja naruszyłem?
Używam FF 12. win7 ultimate 32-bit. jest bardzo stabilny, nie laggy
14.0.1 .
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: