Czyściłem aplikację Windowsa przyjaciela i zauważyłem, że powyższa ikona McAfee ma inny kolor niż wszystkie inne ikony McAfee, które widziałem. Kiedyś korzystałem z AVG i nie znam dobrze produktów McAfee. Czy to prawda, że McAfee używa dwóch różnych ikon obok siebie? A może to jeden z nich zamiast wirusa? Czas instalacji to ten sam dzień. Ten obraz został przeskalowany. Kliknij, aby zobaczyć oryginalny obraz Przepraszam za repost.
czy ten Mcafee jest prawdziwy czy fałszywy?
Obie są osobną aplikacją, Mcafee Internet Security to pakiet antywirusowy drugi Mcafee Security Scan Plus jest w rzeczywistości skanerem szkodliwego oprogramowania przeglądarki zwykle instalowanym razem, gdy zapomnisz odcyfrować ten opcjonalny skaner podczas instalacji Adobe Flash. Jeśli masz program antywirusowy, możesz odinstalować skanowanie zabezpieczeń i tak czy inaczej nic nie robi dla tego, co wiem.
Dziękuję Ci. techidiot napisał: Obie są osobną aplikacją, Mcafee Internet Security to pakiet antywirusowy drugi Mcafee Security Scan Plus jest w rzeczywistości skanerem szkodliwego oprogramowania przeglądarki zwykle instalowanym razem, gdy zapomnisz odcyfrować ten opcjonalny skaner podczas instalacji Adobe Flash. Jeśli masz program antywirusowy, możesz odinstalować skanowanie zabezpieczeń i tak czy inaczej nic nie robi dla tego, co wiem.
mylić, by powiedzieć, czy jest fałszywy czy prawdziwy
alanwade123 napisał: mylić, by powiedzieć, czy jest fałszywy czy prawdziwy Mój przyjaciel zapłacił za McAfee. Ale różnica w ikonie sprawiała, że się martwił. W zasobniku systemowym McAfee Internet Security wygląda ciemniej. Na liście programów jest to jasny kolor. Trudno sobie wyobrazić, że taka firma, jak McAfee, popełnia taki błąd.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)