Ktoś wie, jak rozwiązać ten problem? Próbowałem "utworzyć kopię" lub skopiować i wkleić arkusz programu Excel i pokazało to komunikat o błędzie, a po tym czasie wklejanie nie zostało wykonane, a co gorsza, arkusz kalkulacyjny zawiesi się i zostanie "naprawiony". Ktoś wie, jak rozwiązać ten problem? Próbowałem utworzyć arkusz kalkulacyjny w nowym skoroszycie, ale nadal nie pomogę. Proszę doradź. dzięki
Zbyt wiele różnych formatów komórek
Starsaver napisał: Ktoś wie, jak rozwiązać ten problem? Próbowałem "utworzyć kopię" lub skopiować i wkleić arkusz programu Excel i pokazało to komunikat o błędzie, a po tym czasie wklejanie nie zostało wykonane, a co gorsza, arkusz kalkulacyjny zawiesi się i zostanie "naprawiony". Ktoś wie, jak rozwiązać ten problem? Próbowałem utworzyć arkusz kalkulacyjny w nowym skoroszycie, ale nadal nie pomogę. Proszę doradź. dzięki Czy arkusz Excela jest duży? Jeśli nie są to informacje poufne, możesz podzielić się ze mną i sprawdzić, czy mój system może dla ciebie wszystko rozwiązać?
dzięki za twoją ofertę pomocy bro. plik nie jest duży, ale informacje są poufne ...
Nigdy nie napotkałem tego błędu, może ten artykuł MS KB pomoże? W programie Excel pojawia się komunikat o błędzie "Zbyt wiele różnych formatów komórek"
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: