czy twoja pompa kraken x62 działa? spróbuj wyczuć rurki lub urządzenie pod kątem niewielkich wibracji. Upewnij się, że czujesz, jakby woda przepływała przez rodzaj. spróbuj z jednym ram stickem .. sprawdź, czy Twoja płyta główna ma przycisk memok .. asus ma tę funkcję ..
Potrzebujesz pomocy Ez debugować procesor led
Dziękuję za odpowiedź! Sprawdziłem, czy aio ma wibracje jak przepływ wody. Zastanawiam się nad wyczyszczeniem cmos, ale nie mam bluzy, czy jest jakaś inna alternatywa? Próbowałem najpierw wyjąć baterię cmos i włożyć ją ponownie, ale nadal tak samo. Myślę, że czyste cmos będą moim ostatnim zakładem, jeśli nadal nie będę musiał sprowadzić do Nigela, żeby spojrzeć Liao.
zacky1223 napisał: Dziękuję za odpowiedź! Sprawdziłem, czy aio ma wibracje jak przepływ wody. Zastanawiam się nad wyczyszczeniem cmos, ale nie mam bluzy, czy jest jakaś inna alternatywa? Próbowałem najpierw wyjąć baterię cmos i włożyć ją ponownie, ale nadal tak samo. Myślę, że czyste cmos będą moim ostatnim zakładem, jeśli nadal nie będę musiał sprowadzić do Nigela, żeby spojrzeć Liao. możesz użyć płaskiego śrubokręta i połączyć te 2 punkty. usuwając listwę, powinny one również wyczyścić cmos. ale może masz włączoną moc ... powinieneś całkowicie usunąć bit i moc i nacisnąć przycisk zasilania, aby usunąć wszelkie resztki ładunków pozostających w środku, i ponownie przetestować.
Nadal to samo Pomyśl w następny poniedziałek przyniosę Nigelowi do sprawdzenia. Wielkie dzięki za pomoc chłopaki.
Grrrr to mój kabel zasilający procesora, który nigdy nie podłącza się do psu. ((((
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 2 Guest(s)