Cześć chłopaki... Czy jest jakieś oprogramowanie, które pozwala mi poprawić jakość wideo z 480p do 1080p ?? Czy to w ogóle możliwe, aby zrobić coś takiego? Przepraszam, jeśli zadałem pytanie noob ... Dzięki!
Jakość wideo
Nie sądzę, żeby to było możliwe. Jedynym sposobem jest jego zwiększenie. Ale jakość będzie ...
t0yb0x napisał: Cześć chłopaki... Czy jest jakieś oprogramowanie, które pozwala mi poprawić jakość wideo z 480p do 1080p ?? Czy to w ogóle możliwe, aby zrobić coś takiego? Przepraszam, jeśli zadałem pytanie noob ... Dzięki! prawie niemożliwe. filtrowanie szumów, aby usunąć szum, ale poprawić jakość wideo?
Nie całkiem możliwe. W rzeczywistości za każdym razem, gdy wideo jest ponownie kodowane, jakość może tylko spaść. Istnieje pewne oprogramowanie, które zmniejszy artefakty i może wygładzić postacie, ale nie poprawi to jakości.
Tak jak powiedzieli poprzedni plakaty, możesz tylko przeskalować wideo i użyć filtrów, aby go wygładzić. Jeśli jednak chcesz odtworzyć wideo, możesz spróbować użyć tego.
Myślę, że jest to niemożliwe. Łatwo zrobić te wysokiej jakości na te niskie, ale wręcz przeciwnie - nie.
Tink może poprawić płynne odtwarzanie plików rmvb przekonwertowanych na MP4, ale jakość pod względem jakości jest nadal taka sama.
DAREN771 napisał: Tink może poprawić płynne odtwarzanie plików rmvb przekonwertowanych na MP4, ale jakość pod względem jakości jest nadal taka sama. płynnie odtwarzaj .rmvb z zainstalowaną prawdziwą alternatywą MPC +
w każdym razie jaki plik wideo próbujesz upscale? może jest już wersja wysokiej jakości w Internecie
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)