Cześć Bros HWZ. Jestem studentem chce dostać drukarkę w domu, dzięki czemu można drukować notatki wygodnie. Mam nadzieję, że do poszukiwania twojej rady polecając drukarki do moich następujących wymagań. 1. Drukowanie 80% mono, 20% kolorów 2. Print & Scan 3. Zdolność Druk na miesiąc = 100 str / mc 4. Budżet = poniżej 300sgd 5. Byłoby dobrze, gdyby można uzyskać drukowania i automatycznego bezprzewodowego dupleks. Jakość skanowania być przyzwoita jak mogę być skanowanie zdjęć lub wycięcia Magazine. W tym przypadku byłoby bardziej zalecana dla mnie, aby uzyskać drukarki mono i wydrukować mój kolor spożywczych drukowanie sklepy? Jeśli powiedzmy Dostaję monochromatyczna drukarka, jestem naprawdę pod uwagę to 2 modele. 1) Fuji Xerox DocuPrint M225z 2) Brother DCP-L2540DW Jeśli się nie mylę, oba modele mają funkcję automatycznego dupleksu. Czy istnieją jakieś inne czynniki, takie jak cena tonera / gwarancja bębna muszę przyjąć do wiadomości? Niestety do zadawania tak wiele pytań. I rzeczywiście zrobili jakieś badania przed podjęciem decyzji stworzyć wątek, ponieważ nie mogłem dostać żadnych odpowiedzi z wątku porad drukarki. Dziękuję za Twój czas!
Zalecenia eksploatacyjne dla Uni studenta
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: