To stało się kilka miesięcy temu i nagle zatrzymać i wrócić rano. Podczas logowania w com po 30 sek com zacznie iść czerni i powie Sterownik ekranu przestał odpowiadać i odzyskane. Stanie się to kilka razy , aż mam niebieski ekran . Metody próbowałem 1. pobrać starą wersję nivdia sterownik 314.22 doesnt pomoc wciąż to samo
mój kierowca wyświetlacz się zawiesza
Bump musi pomóc ASAP
Bump ktoś może pomóc
Trzeba usunąć 1st sterownika za pomocą usuwania sterownika z guru3d . Reboot machine Załaduj prawidłowy sterownik dla swojej karty graficznej
tungsten2 napisał: Trzeba usunąć 1st sterownika za pomocą usuwania sterownika z guru3d . Reboot machine Załaduj prawidłowy sterownik dla swojej karty graficznej porządku postaram . Isnt odinstalowanie sterownika są takie same?
Hmm próbowałem tej pracy , dopóki nie od pary. " Sterownik ekranu przestał odpowiadać, a odzyskał " błąd w systemie Windows 7 lub Windows Vista
tungsten2 napisał: Trzeba usunąć 1st sterownika za pomocą usuwania sterownika z guru3d . Reboot machine Załaduj prawidłowy sterownik dla swojej karty graficznej Zrobiłem to udał się na stronie NVIDIA pobrać jedną dla mojej karty nadal występują te same problemy.
Ponowna instalacja systemu Windows 7 będzie teraz zaktualizować. Każdy ma ten problem też?
Bump przy ponownej instalacji systemu Windows sterownik trybu Kenny przestać odpowiadać ponownie
Przed problemu, to działa dobrze ? Sprawdź, czy karta graficzna jest temperatura przegrzania , jeśli już przy użyciu więcej niż 2 lata ? Znaczenie , musisz dostać się z technikiem ponownie wkleić cooler procesora. Spróbuj sprawdzić dysk twardy i RAM poprzez BIOS , uruchamiając kilka testów , aby zeskanować czy jest uszkodzony.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)