Czy istnieje narzędzie, które można używać do monitorowania tego, co strona moje dzieci są odwiedza mojego zdalnym komputerze ? Są one podłączone do mojego połączenia bezprzewodowego poprzez WiFi i jakoś zostały one spędzać zbyt dużo czasu na własnej wpatrując się w swoim urządzeniu mobilnym i słuchania słuchawki . Ponieważ obawiam się, że mogą one być odwiedzenie uneducational stron internetowych, czy jest jakiś sposób , że mogę zobaczyć, gdzie są one podłączone poprzez ich odwiedzenie adresu MAC (z urządzenia mobilnego ) ?
Narzędzia do zdalnego sprawdzania historii urządzeń
imho uciekania się do takich środków tylko zwiększy nieufność , nie wspominając, że istnieją także sposoby przeciwdziałania takich technik wąchania . Ostatnią rzeczą , jakiej chcesz , aby zwiększyć poziom zaufania do niekończącej się gry w kotka i myszkę ze swoimi dziećmi. rozmawiać z nimi , niech wiedzą swoje obawy jako rodzic . Jeśli przyniósł je prawo (zauważ, że ja nie chcąc komentować jak się wychowuje dzieci ) , powinny one być w stanie pozytywnie odpowiedzieć na ten temat. Dzieci dorastają w dzisiejszych czasach z Internetu; są szanse, że może rzeczywiście wiedzieć więcej na temat bezpieczeństwa internetowego niż dorośli.
« Next Oldest | Next Newest »
Users browsing this thread: 1 Guest(s)