Cześć chłopaki, Niedawno twarz problem z moim komputerem . To było w porządku, kilka dni temu, ale wczoraj zauważyłem znacznie powolnego uruchamiania . Gdy na ekranie osiągnie "Uruchamianie systemu Windows " , logo Windows potrwa zbyt długo się pojawiać , a pojawi się on po trochu . Wtedy zauważyłem , że kiedy jestem minimalizacji okna , to laggy i jąkanie . Nie uciekam żadnych intensywnych zadań. framerate odtwarzanie wideo są również słabe , kiedyś być gładkie i miłe, ale teraz framerate została zmniejszona do jak pół . Najśmieszniejsze jest to , kiedy przełączać się między zakładkami lub przewinąć listę plików , nie ma opóźnienia . Podejrzewam, że to może być wirus. Mam prowadził HijackThis i zrobił przywracania systemu , ale to wciąż ten sam . Mam również zrobić chkdsk i oszukiwać w nadziei, że to pomaga . Nie sądzę, że jest to problem sprzętowy . Biegnę na Windows 7 64 - bit home premium , ATI Radeon 5770 , 8GB RAM , i5 . Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc. Z góry dziękuję
Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by timmothy1241 - 17 Feb 2017, 05:58 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by nrezaeipl - 17 Feb 2017, 05:59 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by yvonnecwh - 17 Feb 2017, 06:00 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by xodnum - 17 Feb 2017, 06:01 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by michaellamborghini96311 - 17 Feb 2017, 06:02 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by mikesteven67 - 17 Feb 2017, 06:03 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by seeknext001 - 17 Feb 2017, 06:04 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by enyomk109 - 17 Feb 2017, 06:06 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by osdrillsforskills - 17 Feb 2017, 06:07 PM
RE: Bardzo laggy przy minimalizacji i maksymalizacji okna i spadł klatek - by ars.repetita - 17 Feb 2017, 06:08 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)