XiaoDon napisał: Cześć David, Obecnie na Windows Server 2008. Miałem pełne prawo administratora tego serwera. Teraz moja pamięć serwera plików jest ograniczona i ustawiłem limit przydziału dla każdego użytkownika. Ci użytkownicy, którzy osiągnęli limit, prosili mnie, żebym znalazł te pliki należące do nich ... Myślałem, że WTH, skąd wiem, gdzie przechowują swoje pliki. Jeśli istnieje skrypt lub program do sprawdzenia, kto jest właścicielem tego pliku, niezależnie od rozszerzenia. Whoooo Windows Server huh. Proszę pozwolić mi powiedzieć "LOUSY" OS, zamiast tego użyj Linux. keke. W porządku tylko chrząknięcie Nie wszystko jest stracone. Powershell to twój przyjaciel. Kod: get-childitem DRIVE: \ YourFileServerRootPath -recurse
Sprawdź własność danych na serwerze plików
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Sprawdź własność danych na serwerze plików - by grant.glanvill - 10 Dec 2017, 01:50 AM
RE: Sprawdź własność danych na serwerze plików - by esjaji - 10 Dec 2017, 01:52 AM
RE: Sprawdź własność danych na serwerze plików - by adaleybag - 10 Dec 2017, 01:55 AM
RE: Sprawdź własność danych na serwerze plików - by wheelerlink7856 - 10 Dec 2017, 01:57 AM
RE: Sprawdź własność danych na serwerze plików - by osdrillsforskills - 10 Dec 2017, 01:59 AM
RE: Sprawdź własność danych na serwerze plików - by emrebahcivan87 - 10 Dec 2017, 02:00 AM
RE: Sprawdź własność danych na serwerze plików - by antoniofantinato74 - 10 Dec 2017, 02:01 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)