Jak na tytuł, dostałem takie oprogramowanie, najlepiej internetowe, gdzie mogę zalogować się jak konto poczty internetowej i zobaczyć wszystkie e-maile skonsolidowane w jednym widoku? Wypróbowałem już Windows Live Mail, Thunderbird i Opera Mail. Jakoś nie uważam ich za idealne dla mnie.
1 interfejs lub aplikacja do sprawdzania poczty usługi Windows Live, Gmaila i poczty
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
1 interfejs lub aplikacja do sprawdzania poczty usługi Windows Live, Gmaila i poczty - by sunilarts.sudhir84 - 10 Dec 2017, 01:26 PM
RE: 1 interfejs lub aplikacja do sprawdzania poczty usługi Windows Live, Gmaila i poczty - by seeknext001 - 10 Dec 2017, 01:28 PM
RE: 1 interfejs lub aplikacja do sprawdzania poczty usługi Windows Live, Gmaila i poczty - by eytan.behmoaras - 10 Dec 2017, 01:31 PM
RE: 1 interfejs lub aplikacja do sprawdzania poczty usługi Windows Live, Gmaila i poczty - by iloveshopping12345 - 10 Dec 2017, 01:33 PM
RE: 1 interfejs lub aplikacja do sprawdzania poczty usługi Windows Live, Gmaila i poczty - by siminko - 10 Dec 2017, 01:35 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)