Z jakiegoś powodu Chociaż utworzyłem regułę w interaktywnym filtrowaniu, aby umożliwić zarówno przychodzący, jak i wychodzący ruch w Origin.exe Kiedy uruchamiam Origin.exe, nadal nie mogę połączyć się z Internetem? Próbowałem uruchomić system w trybie awaryjnym z obsługą sieci i mogłem przejść do trybu online. Ktoś wie, jak zezwolić na połączenie początkowe?
Eset, Origin nadal nie może przejść do trybu online, nawet po dopuszczeniu ruchu zaró
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Eset, Origin nadal nie może przejść do trybu online, nawet po dopuszczeniu ruchu zaró - by enyomk109 - 15 Dec 2017, 02:11 AM
RE: Eset, Origin nadal nie może przejść do trybu online, nawet po dopuszczeniu ruchu zaró - by leylacafferata - 15 Dec 2017, 02:12 AM
RE: Eset, Origin nadal nie może przejść do trybu online, nawet po dopuszczeniu ruchu zaró - by jester24zyx - 15 Dec 2017, 02:13 AM
RE: Eset, Origin nadal nie może przejść do trybu online, nawet po dopuszczeniu ruchu zaró - by telkaif - 15 Dec 2017, 02:14 AM
RE: Eset, Origin nadal nie może przejść do trybu online, nawet po dopuszczeniu ruchu zaró - by galle43 - 15 Dec 2017, 02:15 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)