ZrE0_Cha0s napisał: jak to, co idż powiedzieć, ponieważ nie OC może upuścić i7 7700K na non k i mobo na h270. tak 2400Mhz pamięci RAM to więcej niż wystarczająca ilość innych rzeczy, które można wziąć pod uwagę 2133 Mhz (obie wydajności niewiele różnią się od siebie. tak jak w przypadku gpu powinno być dobrze, jeśli to dostaniesz. ale może zaistnieć potrzeba ściśnięcia kabla psu. (choć nie jestem pewien, czy ten prześwit jest wystarczający, czy nie). W rzeczywistości nadal możesz korzystać z procesora Kpu, nawet jeśli nie masz kontroli, bo i tak dostaniesz taką premię, nie robiąc nic za niewielką premię. Mam podobne K cpu, ale na tablicy niezarobkowej, bo sama idzie do 4,4 GHz. Ale znowu, jeśli TS chce mieć w przyszłości OC, to jego obecna tablica będzie nadal dobra. Po prostu kup AIO lub przejdź na wysoką wieżę, jeśli OC jest w kartach. Zawsze mogę zachować otwarte opcje, ale dla mnie robię zero zadań na stacjach roboczych, tylko gry i media, więc postanowiłem zasiąść na tablicy non-oc.
Budowanie nowego procesora do gier
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Budowanie nowego procesora do gier - by contactcrocker - 19 Dec 2017, 04:55 AM
RE: Budowanie nowego procesora do gier - by mburdett3 - 19 Dec 2017, 04:57 AM
RE: Budowanie nowego procesora do gier - by syed.danish - 19 Dec 2017, 04:58 AM
RE: Budowanie nowego procesora do gier - by mfres8052 - 19 Dec 2017, 05:00 AM
RE: Budowanie nowego procesora do gier - by mfh051 - 19 Dec 2017, 05:01 AM
RE: Budowanie nowego procesora do gier - by neasterl - 19 Dec 2017, 05:03 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)