Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Byłem już naprawiony przy wymianie całej jednostki, ponieważ była używana przez 4 lata lub dłużej. Ale to, co zostało powiedziane sprawiło, że byłem ciekawy i zainteresowany. Ostatecznie zdecydowałem się spróbować minimalnego kosztu i udało mi się zastąpić płytę główną i procesor oraz pamięć RAM. Teraz działa. Mój koszt to tylko 483 USD. Jestem szczęśliwy i zadowolony. Prawdopodobnie zobaczy, jak to działa, zanim jakiekolwiek plany zastąpienia HDD dla SSD. dzięki jeszcze raz
Potrzebujesz porady na temat zdobywania nowego komputera.
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Potrzebujesz porady na temat zdobywania nowego komputera. - by x.xtaz.x - 03 Jan 2018, 08:12 PM
RE: Potrzebujesz porady na temat zdobywania nowego komputera. - by vykgwfmj - 03 Jan 2018, 08:13 PM
RE: Potrzebujesz porady na temat zdobywania nowego komputera. - by antiqueshawls - 03 Jan 2018, 08:14 PM
RE: Potrzebujesz porady na temat zdobywania nowego komputera. - by eytan.behmoaras - 03 Jan 2018, 08:16 PM
RE: Potrzebujesz porady na temat zdobywania nowego komputera. - by calvinllee34 - 03 Jan 2018, 08:17 PM
RE: Potrzebujesz porady na temat zdobywania nowego komputera. - by billagrewal07 - 03 Jan 2018, 08:18 PM
RE: Potrzebujesz porady na temat zdobywania nowego komputera. - by grant.glanvill - 03 Jan 2018, 08:19 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)