Pomagamy budować przyjaciel Noob - Chcesz opinie

shadow84 napisał: Hmm, pójdę zapytać ich o to. Dzięki. Jeśli nie, to co jeszcze zalecamy? Evga G3 wynosi od 150 $. 8gb ram shld b ok na teraz, ponieważ nie robią intensywnej pracy innej niż gry i youtube. Co najwyżej, dodaj kolejne 2x4 GB z 20 $ z kuponu o wartości 100 USD. Dla obudowy, jeszcze nie jestem pewien, po prostu znajdę matx w moim AVL. lol Jeśli lazada może dostać się do tej ceny, nie mam nic przeciwko. Ale do tej pory nie mogę ... EVGA GD 650W pół modułowa, 5 lat gwarancji 129 USD za pośrednictwem lazada firmy Tech Dynamic. Stack Shopback Fuzzie Live up powinien kosztować około 100 $ Battlefield 1 i GTAV mogą korzystać z ponad 8GB pamięci RAM. Gry z tytułami AAA Proponuję standardowo 16GB. Cooler Master Masterbox Lite 3 z oknem 59 $ z lazada Shopper Shop. Nie jest to zły przypadek, ale trzeba ładnie wyciągnąć kabel, ponieważ kabli nie da się ukryć. Obudowa jest piękna i ma prostotę projektu Fractal Design. Dobra alternatywa dla Tecware F3. Kupowanie stosu z psu może również wykorzystywać kartę podarunkową o wartości 150 USD.
Reply

Messages In This Thread

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)