frankssama napisał: Najbardziej opłacalnym rozwiązaniem jest zakup produktu PowerLine i podłączenie go do pokojów, które go najbardziej potrzebują, takich jak te z martwymi punktami Wi-Fi. Zasadniczo produkty PowerLine rozszerzają sieć, wykorzystując istniejące obwody elektryczne w domu. Szczególnie jeśli grasz w konkurencyjną grę online, taką jak LoL, Dota lub BF, produkty PowerLine są również idealnym wyborem, ponieważ pozwalają cieszyć się niskimi pingami. Jeśli pieniądze nie stanowią problemu (co wygląda na to, że tak się dzieje), możesz wykonać yolo i uzyskać 3 routery, ale nie jestem pewien, czy musisz podłączyć je do modemu w oparciu o twoje wyjaśnienie. Ha ha. Interesujące ... nigdy nie wiedziałem, że są takie produkty. Żałowałem, że nie jestem tak bogaty jak OP.
[Pomoc] Konfigurowanie routera bezprzewodowego w domu
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
[Pomoc] Konfigurowanie routera bezprzewodowego w domu - by kfirx30 - 10 Jan 2018, 03:19 AM
RE: [Pomoc] Konfigurowanie routera bezprzewodowego w domu - by tpotts77 - 10 Jan 2018, 03:22 AM
RE: [Pomoc] Konfigurowanie routera bezprzewodowego w domu - by antiqueshawls - 10 Jan 2018, 03:24 AM
RE: [Pomoc] Konfigurowanie routera bezprzewodowego w domu - by hardsystem29650 - 10 Jan 2018, 03:25 AM
RE: [Pomoc] Konfigurowanie routera bezprzewodowego w domu - by ars.repetita - 10 Jan 2018, 03:28 AM
RE: [Pomoc] Konfigurowanie routera bezprzewodowego w domu - by mainy4 - 10 Jan 2018, 03:30 AM
RE: [Pomoc] Konfigurowanie routera bezprzewodowego w domu - by brianbelfor - 10 Jan 2018, 03:33 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)