Używam konfiguracji od około 2 lat bez problemu, potem to zauważyłem. Ostatnio wszystkie moje urządzenia USB zabierają bardzo dużo czasu na zainicjowanie podczas startu. (Używam Windows 7) Na przykład moja karta dźwiękowa USB nie zostanie wykryta przed około 4 minutami po wyświetleniu okna desktoo. Ponadto, moja mysz USB nadal migocze (światło na myszy) i nie reaguje. Po około 4 minutach światła na myszy w pełni się włączają, a następnie reagują. Czy jest to problem ze sprzętem lub oprogramowaniem? Myślałem w tle, że wiele procesów bootowania działa i pobiera moc, ale nie mogę być tego pewien. Przez wiele miesięcy nie instalowałem niczego nowego, zarówno sprzętu, jak i oprogramowania.
urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by thompson.norm - 10 Jan 2018, 07:57 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by tajhea101 - 10 Jan 2018, 07:58 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by barky65 - 10 Jan 2018, 07:59 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by ddmack.mcclam281 - 10 Jan 2018, 08:00 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by mfres8052 - 10 Jan 2018, 08:01 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by sally.meyers - 10 Jan 2018, 08:02 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by dwiwahyupras - 10 Jan 2018, 08:03 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by umeshkmonu - 10 Jan 2018, 08:05 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by adaleybag - 10 Jan 2018, 08:06 AM
RE: urządzenia usb potrzebują dużo czasu, aby zainicjować podczas uruchamiania - by kfirx30 - 10 Jan 2018, 08:07 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)