Cześć wszystkim, Niedługo będę mieć wydarzenie i będę wymagać połączenia z Internetem w miejscu, gdzie odbywa się moje wydarzenie. Mam ze sobą modem E5372 Huawei, a także zakupiłem mobilne dane szerokopasmowe z SingTel. Jednak po kilku testach zdaję sobie sprawę, że zasięg połączenia Wi-Fi jest dla mnie za krótki. Potrzebuję mobilnego hotspotu do internetu szerokopasmowego, aby dotrzeć dalej. Jestem noobem w tego typu sprawach. Jakakolwiek rada? Czy przedłużacz zasięgu WIFI działa? Czy mobilny hotspot z mojego mobilnego modemu huawei może być rozszerzony? Dziękuję wam wszystkim!
Rozszerzenie zasięgu WIFI dla mobilnego hotspotu
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Rozszerzenie zasięgu WIFI dla mobilnego hotspotu - by mainy4 - 27 Jan 2018, 07:34 PM
RE: Rozszerzenie zasięgu WIFI dla mobilnego hotspotu - by stacey.a.lee - 27 Jan 2018, 07:36 PM
RE: Rozszerzenie zasięgu WIFI dla mobilnego hotspotu - by aathompson - 27 Jan 2018, 07:37 PM
RE: Rozszerzenie zasięgu WIFI dla mobilnego hotspotu - by priyapatils84 - 27 Jan 2018, 07:39 PM
RE: Rozszerzenie zasięgu WIFI dla mobilnego hotspotu - by mistyijensen - 27 Jan 2018, 07:40 PM
RE: Rozszerzenie zasięgu WIFI dla mobilnego hotspotu - by panyadede - 27 Jan 2018, 07:41 PM
RE: Rozszerzenie zasięgu WIFI dla mobilnego hotspotu - by afshinator - 27 Jan 2018, 07:42 PM
Users browsing this thread: 2 Guest(s)