Niedawno mój dom zaciemnił się dwukrotnie z powodu wadliwego tostera. Ojciec użył tego raz, zaciemnienia. Nie wystarczy, spróbuj jeszcze raz, zamrocz. W międzyczasie korzystałem z mojego komputera. Więc dwa razy podążał za zaciemnieniem. Mój komputer został niedawno zbudowany 16 grudnia, około 4 miesiące temu. Teraz pokazuje błąd podczas startu. 1) Uruchom komputer, 10 sekund później nagle pusty ekran i brak reakcji, podczas gdy wszystkie wentylatory wciąż działają. Konieczne jest wymuszenie wyłączenia i ponowne uruchomienie raz lub dwa razy w celu ponownego uruchomienia komputera. 2) Podczas uruchamiania w oknie ładowania logo, nagle pusty ekran i wentylatory pracowały z maksymalną prędkością (super głośno). Musiał wymusić wyłączenie i ponownie uruchomić raz lub dwa razy, aby poprawnie zrestartować komputer. Scenariusz 1 zdarza się coraz częściej za każdym razem, gdy uruchamiam komputer, faktycznie dzieje się za każdym razem, gdy uruchamiam system teraz. Martwi mnie to, co stało się z moim poprzednim komputerem Co powinienem zrobić? MB, CPU, RAM zamówione od Amazon, reszta z SG.
Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by anumolrafaanumol - 28 Jan 2018, 12:11 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by brownfamily8 - 28 Jan 2018, 12:12 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by brownfamily8 - 28 Jan 2018, 12:13 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by william43mcclure - 28 Jan 2018, 12:14 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by dearadioo7 - 28 Jan 2018, 12:15 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by afshinator - 28 Jan 2018, 12:16 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by wredeemma - 28 Jan 2018, 12:17 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by 125669 - 28 Jan 2018, 12:18 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by anumolrafaanumol - 28 Jan 2018, 12:19 AM
RE: Mój dom dwa razy się zaciemniał i szaleje PC - by mindirae0 - 28 Jan 2018, 12:20 AM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)