lunloon napisał: Dziękuję wszystkim za wkład. Odkryłem, że dla wspólnego komputera, określonego oprogramowania można używać tylko wtedy, gdy dana osoba ma klucz sprzętowy. I ten klucz może być następnie dzielony wokół, jeśli jest to wymagane, jako forma kontroli. ACL i Applocker nie są w stanie tego zrobić, ponieważ nie mają one charakteru dynamicznego (nie zmieniają ograniczeń dostępu), więc osoba, która użyła go raz, może zawsze używać go zamiast być dopuszczonym w dowolnym momencie. Nie wiem, czy mam jakiś sens. Jeśli jest to współużytkowany komputer stacjonarny / laptop, z pewnością może go używać tylko jeden użytkownik w dowolnym momencie? Czy 2 lub więcej użytkowników może usiąść razem przed wspólnym komputerem i robić razem rzeczy? A może jest to serwer, który pozwala wielu użytkownikom na logowanie się jednocześnie z różnymi sesjami użytkowników? Jestem zmieszany.
Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by mvmiguel15 - 02 Feb 2018, 05:31 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by nagsiscool - 02 Feb 2018, 05:34 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by s.h.e.el.a.gh.kachel97.860 - 02 Feb 2018, 05:36 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by neil.ralph - 02 Feb 2018, 05:37 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by majormaxillary - 02 Feb 2018, 05:38 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by wheelerlink7856 - 02 Feb 2018, 05:40 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by bennie1025 - 02 Feb 2018, 05:42 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by mvmiguel15 - 02 Feb 2018, 05:43 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by pulikantishreyareddy - 02 Feb 2018, 05:46 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by arisparsh - 02 Feb 2018, 05:48 PM
RE: Klucz sprzętowy ograniczający dostęp do niektórych programów komputerowych - by vykgwfmj - 02 Feb 2018, 05:53 PM
Users browsing this thread: 3 Guest(s)