predprey napisał: Rozwiązania xtreme wydają się być wycenione na SRP lub nawet wyższe, ponieważ ograniczały się tylko do edycji limitowanych, takich jak KB Realforce. ich wydanie było o 100 $ więcej niż standardowe wydanie znalezione w innych sklepach IIRC. jeśli warstwa OP jest wystarczająco gruba, możesz po prostu pobrać próbki KB w sklepach i źródłach, aby uzyskać najlepszą cenę wszędzie, w tym zakupy online. Internet wydaje się oferować obecnie najniższe ceny części komputerowych z powodu braku czynszu. mówię, że kupiłem mój ostatni komputer z tradepac, który ma już najniższą cenę w SLS. Jedna z gorszych usług w symlimacie. Kiedy wchodzisz, facet przy kasie, z twarzą taką, jakbyś miał pieniądze. Kiedy starasz się zadać jeszcze kilka pytań, stał się niecierpliwy, a jego ton stanowił rodzaj zmiany i takie. Jedyną rzeczą, która jest wspaniała w tym sklepie, jest to, że sprzedają one KB, których nikt inny w symlimacie nie robi. Wykonaj swoje badania online, a następnie po prostu wejdź, poproś o KB, sprawdź, zapłać i odejdź. To jest to co zrobiłem. Wejdź, zapytaj, sprawdź, zapłać. Nie mogę się doczekać, aby opuścić ten sklep po dokonaniu płatności. lol Nawet sztaby w cybermind są o wiele bardziej przyjazne niż one.
Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by zukodamian - 14 Feb 2018, 01:26 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by aminrasheedkhan - 14 Feb 2018, 01:29 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by tbnw01 - 14 Feb 2018, 01:30 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by brianbelfor - 14 Feb 2018, 01:31 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by neusue - 14 Feb 2018, 01:33 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by peter.ely - 14 Feb 2018, 01:34 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by bb410912 - 14 Feb 2018, 01:35 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by umeshkmonu - 14 Feb 2018, 01:37 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by hammock720 - 14 Feb 2018, 01:39 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by bennie1025 - 14 Feb 2018, 01:41 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by mquinteros.g - 14 Feb 2018, 01:43 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by nrezaeipl - 14 Feb 2018, 01:44 PM
RE: Potrzebujesz rekomendacji na klawiaturach mechanicznych - by tajhea101 - 14 Feb 2018, 01:45 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)