Cześć! Niedawno kupiłem parę TP-LINK AV 600, aby spróbować zmaksymalizować prędkość roszczenia równą 200 Mb / s. Udało mi się skonfigurować parę linii energetycznej i uzyskałem test szybkości z pobieraniem około 90 Mb / s i zwiększeniem obciążenia na speedtest. Jednak zdałem sobie sprawę, że jest to wąskie gardło przez fakt, że mój komputer działa na łączu 100 Mbps. Kiedy próbuję połączyć się bezpośrednio z routerem 2Wire5012NV, zarządzałem łączem 1Gbps i udało mi się wykonać próbę szybkości z szybkością 160 Mb / s. Czy ktoś wie, jak włączyć AV 600, aby przełączyć na łącze Gigabit? Próbowałem wykonać ustawienia na moim komputerze ustawienia Ethernet, takie jak włączenie pełnego dupleksu 1 GB / s, ale bez skutku. Próbowałem również dzwonić do centrum pomocy technicznej dla TP-LINK, ale otrzymuję tylko odpowiedź "W rzeczywistości na produkty z linii energetycznej będzie miało wpływ wiele czynników, takich jak odległość, urządzenia elektryczne o dużej mocy i tak dalej." Cóż, jest to wyraźnie problem wąskiego gardła w urządzeniu parowania, ponieważ używam również kabli CAT6, ale oni po prostu odmawiają uznania tego. Ktoś ma na to rozwiązanie?
Uzyskanie połączenia TP-LINK AV 600 z łączem Gigabit Ethernet
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Uzyskanie połączenia TP-LINK AV 600 z łączem Gigabit Ethernet - by aldebaranspica06 - 16 Feb 2018, 07:21 PM
RE: Uzyskanie połączenia TP-LINK AV 600 z łączem Gigabit Ethernet - by hninhninoo321 - 16 Feb 2018, 07:22 PM
RE: Uzyskanie połączenia TP-LINK AV 600 z łączem Gigabit Ethernet - by mistyijensen - 16 Feb 2018, 07:25 PM
RE: Uzyskanie połączenia TP-LINK AV 600 z łączem Gigabit Ethernet - by klmandra965 - 16 Feb 2018, 07:28 PM
RE: Uzyskanie połączenia TP-LINK AV 600 z łączem Gigabit Ethernet - by allieangel11 - 16 Feb 2018, 07:29 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)