prawie kupiłem kolejną drukarkę z matrycą punktową, która umarła moja ... Lucky przeprowadziło wyszukiwanie, by znaleźć rozwiązanie ... ale nie po 2 dniach ponownej instalacji ... zakupu nowego kabla drukarki ... i mam szczęście, że mam kolejną starą drukarkę igłową podłączoną do komputera z Windows 8 ... cholera microsoft !!!
Głupia aktualizacja M $ powoduje problem z drukowaniem na drukarce Epson
« Next Oldest | Next Newest »
Messages In This Thread
Głupia aktualizacja M $ powoduje problem z drukowaniem na drukarce Epson - by holzworth - 21 Feb 2018, 10:29 PM
RE: Głupia aktualizacja M $ powoduje problem z drukowaniem na drukarce Epson - by esjaji - 21 Feb 2018, 10:31 PM
RE: Głupia aktualizacja M $ powoduje problem z drukowaniem na drukarce Epson - by fallow - 21 Feb 2018, 10:32 PM
RE: Głupia aktualizacja M $ powoduje problem z drukowaniem na drukarce Epson - by farmertx - 21 Feb 2018, 10:33 PM
RE: Głupia aktualizacja M $ powoduje problem z drukowaniem na drukarce Epson - by ravazmu - 21 Feb 2018, 10:35 PM
RE: Głupia aktualizacja M $ powoduje problem z drukowaniem na drukarce Epson - by cruz.jules - 21 Feb 2018, 10:36 PM
RE: Głupia aktualizacja M $ powoduje problem z drukowaniem na drukarce Epson - by sduckham - 21 Feb 2018, 10:37 PM
Users browsing this thread: 1 Guest(s)