Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP!

renfred89 napisał: Na twoje pytanie, nie jestem zbyt pewny .. Przypomniałem sobie, że ostatnio, kiedy odwołałem swoje domowe włókno, kiedy poszedłem na singtelshop.com i wybrałem recontract. Po czym doprowadził mnie do strony, na której muszę podać moje poświadczenia konta onepass. Było to podczas mojego konta kilka dni wstecz. Nie jestem pewien co do obecnej procedury recontract onepass .. Sugestia GUS może również być prawdą, pod warunkiem, że link zawiera szyfrowanie ... ale nie jestem pewien, czy tak jest ... Z tego, co widzę tutaj, wynika, że link, który wysyłają, zwykle wskazuje na stronę singtelshop.com w celu rejestracji, popraw mnie, jeśli się mylę. Może możesz poprosić o dowód recontract? Udanie się na policję może pomóc wygładzić nierówne krawędzie tu i tam przez 1688 .. Tak, CS zasugerował, aby zgłosić przypadek oszustwa i przedstawić je, co jest kłopotliwe. i wątpię, czy mogą zrobić coś więcej. Nie jestem profesjonalistą w dziedzinie bezpieczeństwa komputerowego, ale oni mogą wyśledzić i wyśledzić, kto wykonał rekondraktacyjny meh? i tak dawno temu ... oh ya, nie ma dowodu na recontract, ponieważ jest on sporządzony online, tylko data i godzina otrzymania wniosku o przetworzenie. co jest dziwne, biorąc pod uwagę, że proces jest tak niezabezpieczony, nie można nawet oddzwonić do klienta, aby zweryfikować meh !? westchnienie...
Reply

Messages In This Thread
Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by mfres8052 - 05 Mar 2018, 01:30 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by maxbounty01 - 05 Mar 2018, 01:35 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by sodeden.3 - 05 Mar 2018, 01:39 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by rishal.me - 05 Mar 2018, 01:41 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by zukodamian - 05 Mar 2018, 01:43 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by tbnw01 - 05 Mar 2018, 01:44 PM
RE: Opłaty za zakończenie usługi Singtel TV HELP! - by vederis - 05 Mar 2018, 01:46 PM

Forum Jump:

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Users browsing this thread: 1 Guest(s)